TAEKWON-DO
Home / 2004 / Sekce závodíme / Česká národní reprezentace odjiždí na Mistrovství Evropy
30.4.2004 / 10. juniorské a 19. seniorské Mistrovství Evropy

Česká národní reprezentace odjiždí na Mistrovství Evropy

V neděli 2. května v 15h odjíždí z pražského Strahova výprava české státní reprezentace Taekwon-do ITF. Nejprve autobus nabere směr České Budějovice, kde se k týmu připojí členové z Jížních Čech a po té zamíří přes Brno na Slovensko. Dále bude pokračovat přes Maďarsko a Srbsko do Bulharska, resp. jeho hlavního města - Sofie.




ter>

Samotné Mistrovství začíná v pátek dopoledne (7. května), ale již ve čtvrtek večer projdou reprezentanti nezbytnou registrací a vážením. Soutěž končí v neděli 9. května a český tým bude z Bulharska odjíždět v pondělí 10. května dopoledne. Návrat je plánován na brzské ranní hodiny následujícího dne.



O svoji nominaci bojují i členové našeho oddílu - Hoang Quang Huy mezi seniory, v juniorech Pavel Zavadil a v juniorkách Linda Deutschová, Barbora Sýkorová a Lucie Kolmanová. Nesmíme rovněž zapomenout na Honzu Klašku (senior), který sice není členem našeho oddílu, ale již 5. rokem u nás hostuje díky studiu na vysoké škole. S týmem rovněž cestují dva trenéři našeho oddílu - Theodor Šeda (asistent trenéra národního týmu) a Ondřej Vrábel (rozhodčí).



V průběhu celého Mistrovství Evropy se Vám budeme snažit na našich stránkách přinášet aktuální informace a výsledky nejen našich závodníků. Po návratu z ME nabídneme souhrnné informace, fotografie a postupně i videa se zajimavými zápasy.




Přejeme celé výpravě šťastnou a bezpečnou cestu a především mnoho úspěchů v samotných bojích !!!


Tagy:

Komentáře (0)