TAEKWON-DO
Home / 2014 / Sekce závodíme / Cenné kovy těžíme i na Slovensku
1.5.2014 / Nitra Cup ( propozice a přihláška )

Cenné kovy těžíme i na Slovensku

Dne 26.4. se sonkalácká výprava vydala na závody, které se konaly na Slovensku. První parta vyrazila už ráno, protože se chtěla trochu projít a podívat se na zajímavá zdejší místa. Z fotek, které jsem si prohlížel to vypadá, že navštívili slovenské doly v Banské Štiavnici. Druhá parta, respektive já, Jirka Novák a Jirka Novák st. jsme vyrazili až lehce po třetí odpoledne ze školních a studijních důvodů.
Na registraci jsme se všichni včas dostavili. Po vážení první parta večeřela v Mc´Donaldu a já s Jirkama jsme na pokoji baštili tousty a dobroty od paní Novákové.

Druhý den v sobotu jsme si museli trochu přivstat kvůli brzkému odjezdu. Už v osm hodin jsme měli být v hale. Na těchto závodech byla možnost startovat ve vyšších technických i váhových kategoriích, a tak toho téměř všichni naši závodníci využili.

Po zahájení už netrpělivě čekali na svoje starty naše nejmenší želízka v ohni. Dopoledne se začalo technickými sestavami, ve kterých si velmi dobře vedli a zlato vybojovali žáci Ondra Faltin, Aleš Charvát, Lenka Hrstková, Honza Veškrna, dále junioři Jirka Novák, Michal Matouš, Vendy Benediktová, Franta Sakař a mezi seniory zlato vyhráli Jirka Faltýn a Tomáš Vodička.

Odpoledne už byla většina závodníku oblečena v chráničích a netrpělivě už čekali na svůj zápas. Přes urputnost a velkou snahu zlato pro naše barvy jsem vybojoval jen já.

Celkově se náš oddíl, díky všem závodníkům umístil na úžasném 1. místě. Všichni naši závodníci podali kvalitní výkony. Některé výkony byly horší, jiné lepší, přesto věřím, že se závody všem líbili a odvezli si vzácné zkušenosti, které se bez soutěžení a snažení jen tak nezískají.

Svůj cíl jsem si na závodech splnil. Odvezl jsem si zkušenosti, pro které jsem si přijel. Pohár, který jsem nakonec vyhrál, už byla jenom odměna za snažení. Všem sonkalákům gratuluji k medailím a přeji hodně síly v dalším snažení.

Výsledky Nitra Cupu 2014
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14