TAEKWON-DO
Home / 2020 / Sekce závodíme / Boj o krále Taekwon-Do v Soluni
10.1.2020 / 7. King of Taekwon-Do

Boj o krále Taekwon-Do v Soluni

Předposlední víkend v prosinci vyrazila část české národní reprezentace na soutěž King of Taekwon-Do, která se konala v řecké Soluni. Nebylo to poprvé, kdy jsme se účastnili těchto závodů, a tak jsme už trochu tušili, co náš čeká.
Z našeho oddílu byly vybrány Jana Kovářová a Tereza Štekerová. Pátek byl pro nás těžkým dnem, kdy jsme v brzkých ranních hodinách vyrazili z Prahy a dostali se na registraci až kolem 18. hodiny večer. V sobotu ráno byl trochu zmatek jak se dostaneme do haly, ale i na to jsme zvyklí a nepropadali jsme panice.

Všichni soutěžící museli být dole v rozcvičovně a jen se volala jména závodníků, kdo si má nastoupit na tatami. Jana obsadila třetí místo v technických sestavách III. danů. V matsogi se jí dařilo lépe, po dvou vyhraných zápasech skončila na druhém místě, když se ve finále potkala s domácí řeckou závodnicí.

Tereza mohla jít rovnou na finále, kde na ni čekala jí velmi dobře známá řecká závodnice. Tereza jí však nedala šanci a výrazným bodovým náskokem si vybojovala první místo a získala tak titul královny Tkd. Nasbírali jsme další cenné zkušenosti a teď už nás čeká příprava na ME, na které se všichni už teď těšíme.

Jana Kovářová
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14