TAEKWON-DO
Home / 2008 / Sekce informujeme / Během soustředění jsme vzali hrad útokem :)
12.5.2008 / XXIX. Oddílové soustředění

Během soustředění jsme vzali hrad útokem :)



Ve čtvrtek dne 8. 5. 2008 v 9:00 jsme téměř všichni dorazili na místo srazu na parkoviště u Baumarktu za CČM, až na výjimky. Nebudu jmenovat Jardu a Dědka, hehe. Po té co jsme se skutečně všichni sešli, vyrazili jsme autobusem a dvěma vozy na soustředění do Borotína. Na toto místo sem jezdíme celkem pravidelně a rádi.

Ihned po příjezdu a po složení všeho našeho načiní a bagáže jsme dostali poprvé do těla. Náš první trénink ne

byl nijak náročný. Byl to ale jeden z trilogie, který nás ten den čekal. Na druhý den jsme se vydali na zříceninu hradu, kde jsme zapózovali Ondrovi, který nasekal pár uměleckých fotek. Myslím, že celkem zdařilých. Odpoledne jsme dostali zase do těla klasickým tréninkem a večer jsme se dorazili dalším.



Na další den nás čekali pouze dva tréninky, ale o to náročnější. Večer jsme byli rádi, že žijeme. Nicméně někteří z nás si našli chviličku na upevňování mezilidských vztahů a šli jsme si ven místo třetího tréninku posedět. Poslední den ráno jsme dostali pořádný záhul od Thea. A na tréninku po obědě jsme dělali jen lehčí věci, pak jsme se osprchovali, vyklidili tělocvičnu a pokoje a naložili všechny naše věci na auta a do autobusu a vydali se do Prahy. Cesta se vlekla, protože se vracela velká spousta lidí zpět do jejich domovů z prodloužených víkendů.



Aby toho posilování nebylo málo, tak ta malá skupinka lidí, jež stěhovala tatami a jiné sportovní náčiní zpět na svá místa, si pěkně mákla. Dojeli jsme k tělocvičně a zjistili jsme, že se nedostaneme přímo ke vchodu a tak jsme nosili všechny ty věci o 200 metrů dál ručně.



Soustředění bylo zdařené a nikomu se nic vážného nestalo. Až na jednu z nás. Ta se už ve čtvrtek po cestě na místo srazu a odjezdu na soustředění zranila sama. Zvrtla si chuděra kotník a celé soustředění strávila na lavičce a chodila o holích. Brzy se uzdrav (jméno schválně neuvádím).



Tréninkům zdar!?

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14