TAEKWON-DO
Home / 2006 / Sekce závodíme / Anetka nej žákyní
25.10.2006 / 2. celorepubliková soutěž STM

Anetka nej žákyní



V pravé poledne 20. října se vydali zástupci STM Praha II z Prahy do Frýdku-Místku k podzimnímu srovnávání výkonnosti mezi regionálními středisky. Klání mladých talentů se konají jak v divizi jednotlivců tak v divizi týmů, na rozdíl od ostatních soutěží mohou být týmy smíšené napříč oběma věkovými skupinami.

Začátek sobotního soutěžního dne patřil tradičně technickým sestavám, které se rozběhli po slavnostním nástupu na všech třech tatami. V sestavách zlaté medaile vybojovali tito sonkaláci a sonkalačky – Aneta Hemerová (žákyně 4.-3. kup), Honza Konár (tul junioři 2. kup a vyšší), Honza Legner (žáci 8.-5. kup), Tomáš Vodička (junioři 6.-5. kup) a Michal Zacharuk (junioři 8.-7. kup). Za zmínku stoji vítězství Honzy Legnera, který porazil ve finále oddílového kolegu Filipa Olejníka, který prohrál v sestavách vůbec poprvé!

Ve sportovním boji přidala další zlatou medaili Aneta Hemerová (žákyně -43kg). Velmi dobrým výkonem a pěkným 2. místem se prezentovala Monika Junová (juniorky A -60kg). Moniky zápasy byly opravdové bitvy a někdy i bitky :) Škoda jen, že na finále nezbylo tolik sil.

Radost nám udělala naše oblíbená disciplína – speciální techniky. Zlaté medaile od Anety Hemerové (žákyně), Honzy Hrdiny (žák) a Moniky Junové (juniorky A) a nebo stříbra Filipa Konára (junioři A) a týmu juniorek (Junová, Hřebačková a Slavětínská) jsou nejlepším důkazem naší cílené přípravy. Kompletní přehled sonkaláckých medailí najdete v úspěších.

Při závěrečném nástupu byli vyhlášeni nejúspěšnější závodníci II. Soutěže STM a titul nejúspěšnější žákyně získala Aneta Hemerová s nejlepším možným skóre 3 zlaté medaile.

Naše středisko na této soutěži obsadilo v celkovém hodnocení výbornou druhou příčku za domácím střediskem severní Moravy. STM Praha II získalo celkem 13 zlatých, 12 stříbrných a 20 bronzových medailí. Po skončení soutěže jsme se vydali na dlouhou cestu zpět, která skončila až po půlnoci na Černém Mostě.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14