TAEKWON-DO
Home / 2003 / Sekce závodíme / 8 zlatých medailí
24.11.2003 / 2. celorepubliková soutěž STM 2003

8 zlatých medailí



V sobotu 22. listopadu se v Třeboni sešlo více než 150 taekwondistů z 6-ti českých a moravských „Středisek Talentované Mládeže“. Třetí letošní celorepublikové setkání mladých talentů mělo tentokrát účel porovat výkonnost jednotlivců a týmů ze všech středisek. Z našeho oddílu do soutěžních klání zasáhlo 16 závodníků, někteří z nich zasáhli i do soutěže týmů.

Největších úspěchů jsme i tentokráte dosáhli v technických sestavách – tulech. V žákovské skupině vybojovali první míst

a Lukáš Topol (6.-5. kup) a Jan Konár (4.-3. kup). Mezi žákyněmi 4. kup a vyšší se do finále probojovali Dominika Bardonová a Ivana Hřebačková, lepší byla tentokrát Dominika. V juniorské skupině jsme měli opět dvojnásobnou účast ve finále juniorky 8.-7. kup (1. místo Radka Koldinská a 2. místo Martina Svitáková). Další zlatou medaili přidala Lucie Kolmanová (juniorky 4.-3. kup). Třetí místo přídal Filip Janků – junioři 6.-5. kup.



Ve sportovním boji jsme přidali další dvě první místa. Do finále se probojovali stejně jako v tulech Dominika Bardonová a Ivana Hřebačková, které si tentokrát své medailové pozice prohodili – Iva 1. místo a Dominika 2. místo. Druhou zlatou přidal Petr Legner v kategorii juniorů B nad 63kg. Třetí místo obsadil Pavel Zavadil mezi juniory A do 58kg.



Ve třetí soutěžní disciplíně Taekwon-do ITF speciálních přerážecích technikách obsadila Lucka Kolmanová 1. místo v technické skupině B a 3. místo Dominika Bardonová (žákyně).



Členové našeho oddílu byli zastoupeni v obou prvních týmech našeho Střediska. Martina Bardonová a Lucie Kolmanová pomohli dívčímu týmu k bronzovým medailím ve sportovním boji a speciálních přerážecích technikách. Pavel Zavadil, Filip Janků, Petr a Lukáš Legnerové pak chlapeckému týmu rovněž k bronzové medaily ve sportovním boji a stříbrné v silovém přerážení.



Dominika Bardonová se stala na této soutěži nejúspěšnější žákyní. Lucka Kolmanová se dělila o tento titul s Pavlou Jelečkovou mezi juniorkami B.



Naše středisko (STM Praha II) obsadilo 2. příčku v hodnocení středisek se ziskem 9 zlatých, 11 stříbrných a 12 bronzových (Sonkal tentokrát příspěl 8 zlatými !!!). V celoročním hodnocení jsme pak skončili na místě třetím.



Kompletní výsledky listiny (RTF).


21 fotografií je již k dispozici.

Tagy:

Komentáře (0)