TAEKWON-DO
Home / 2005 / Sekce závodíme / 6 zlatých medailí
23.5.2005 / I. Republikové setkání STM

6 zlatých medailí



Uplynulou sobotu se v Třeboni uskutečnilo první letošní setkání členů Středisek Talentované Mládeže. Při tomto setkání mohli mladí talenti porovnat svoji výkonnost při závodních kláních s ostatními taekwondisty. Náš oddíl byl zastoupen 15-ti závodníky, kteří tvořili dva týmy.

Registrace a vážení se jako vždy uskutečnili v pátek. Samotná soutěž se rozběhla v so

botu ráno, byť s cca 30 minutovým zdržením kvůli nepřipravené soutěžní ploše.

Naše tradičně silná disciplína neselhala ani tentokrát a přestože se nám mnoho závodníků srovnalo do dvou tulových kategorií, naše medailové zisky byly více než uspokojivé - 1. mista Pavla Zavadila, Moniky Junové a Filipa Olejníka. Další tři zlaté medaile jsme přidali ve speciálních technikách - opět Pavel Zavadil a Monika Junová + tým chlapců.



V matsogi se nám podařilo získat sice jen stříbrné a bronzové medaile, ale i to je úspěch - Petr Kolařík (2.), Monika Junová (3.) a Lukáš Legner (rovněž 3.). Kompletní výsledky si můžete prohlédnout v sekci ÚSPĚCHY.



V naší výpravě byli i dva úplní nováčci na závodních kolbištích, ale přesto si nevedli vůbec špatně. Filip Olejník jak jsme již uvedli vyhrál v kategorii žáků 8.-7. kup a Veronika Holečková skončila na 3. místě. V dalším soutěžení oběma přejeme hodně zdaru a věříme, že tato soutěž pro ně bude velkou motivací a odrazovým můstkem do budoucna.



Na závěř soutěže byli vyhlášení nejúspěšnější závodníci tohoto setkání - Pavel Zavadil se stal nej juniorem a Monika Junová nej žákyní - GRATULUJEME !!! Naše středisko skončilo celkově na 2. místě.



Dalším soutěžním klání bude pro členy našeho oddílu 15. června soutěž pod názvem Sonkal Cup, která se uskuteční ve sportovní hale Základní školy Petřiny Jih. Na podzím čeká naše závodníky postupně oblastní soutěž, Mistrovství Čech, Mistrovství ČR a na konec listopadu rovněž 2. celorepublikové setkání STM.



Ve videogalerii najdete video se záznamem semi-finále juniorů 2. kup a vyšší.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14