TAEKWON-DO
Home / 2006 / Sekce závodíme / 55 závodníků ze 4 zemí
20.3.2006 / Czech Open 2006

55 závodníků ze 4 zemí



V neděli 19. března se do jihočeské Třeboně sjelo více než 55 závodníků ze 4 zemí (Česká republika, Polsko, Slovinsko a Rusko), aby zde svedlo soutěžní klání ve třetím ročníku otevřené mezinárodní soutěže Czech Open.
Sonkal byl tentokrát zastoupen pouze jedinou závodnicí - Lindou Deutschovou, která soutěžila v barvách české státní reprezentace.

Specifikum letošního ročníku Czech Open bylo ve spojení juniorské a seniorské věkové skupiny s t

ím, že soutěž byla určeně závodníkům starším 16-ti let. Tato kritéria se velmi výrazně odrazila na počtu zúčastněných soutěžících a nejpočetnějším týmem se pochopitelně mohla honosit česká reprezentace, následně všechny tři zahraniční týmy a až po té ostatní české oddíly. Přestože startovní pole nebylo příliš početné předvedené výkony ve všech kategoriích byly na velmi dobré úrovní. Velmi pěkné bylo finále ve sportovním boji můžů do 64kg, kde se utkali dva závodníci z Ruska.



Naší závodníci se dařilo nadmíru úspěšně - v technických sestavách (tul) žen I. dan vybojovala 1. místo, aby následně nastoupila ke speciálním technikám (t-ki), kde ziskem 9 bodů získala opět 1. místo před svými kolegyněmi z reprezentace. Při závěrečném vyhlašování čekalo na Lindu jestě další milé překvapení a to v podobně krásné tmavě modré vázy pro nejúspěšnější ženskou závodnici soutěže Czech Open 2006. Gratulujeme !!!



Protože naše účast na této soutěži byla minimalizovaná (jen 2 rozhodčí), tak se to také projevilo na mnozštví pořízených fotografií. Ve video galerii si můžete stáhnout 12 videí z této soutěže.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14