TAEKWON-DO
24.12.2006 / Vánoční exhibice Taekwon-do



Ve čtvrtek 22. prosince jsme v naší tělocvičně na Černém Mostě uskutečnili již třetí rok po sobě předvanoční ukázku Taekwon-do pro všechny členy oddílu a jejich rodinné příslušníky. Pro letošní rok jsme zvolili odlišný program od předchozích let, značnou část tvořili ukázky scének sebeobrany, které si jednotlivé skupinky připravili. Program měl velmi rychlý spád a kromě předvedení všech částí Taekwon-do se dostalo i na předání kalendářů na rok 2007 pro 3 nejúspěšnější závodníky roku 2006 (1. Linda Deutschová, 2. Aneta Hemerová a 3. Monika Junová) a stejnou cenou jsme ocenili i dva členy s příkladným přístupem k tréninku (Veronika Holečková a Jan Legner).
Všem vystupujících bychom rádi jménem Sonkalu poděkovali za předvedené výkony a divákům za návštěvu a vytvoření skvělé atmosféry.

Videa se sestřihem Sonkaláckého roku 2006, excelentních technik nohou Jaroslawa Susky, ukázky Taekwon-do a rovněž výběr nejzajímavějích situací z akčních scének, to vše najdete ve videogalerii k vánočnímu setkání na Černém Mostě.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14