TAEKWON-DO
Home / 2004 / Sekce závodíme / 10 zlatých medailí na 15 závodníků
15.12.2004 / II. Oblastní soutěž regionu Praha

10 zlatých medailí na 15 závodníků



V sobotu 11. 12. 2004 jsme se zúčastnili 2. kola oblestní soutěže Prahy 2004 pořádaného školou Hosin sool na ZŠ Campanus. Na závodech se sešlo 122 závodníků (15 ze Sonkalu) z 9 škol. Celkově jsme se umístili na 2. místě (10 zlatých medailí). Nejúspěšnějším žákem se stal Honza Konár. Pokud uvažujeme i první kolo, tak jsme skončili 3. (22 zlatých medailí). To nám ale počáteční radost určitě nezkazí. Třeba i proto, že nejúspěšnějším žákem se stal opět Honza Konár a nejúspěšnějším juniorem A Píďa Zavadil.

Kdo však uspěl? Myslíte si, že jenom my, co jsme tam byli? Určitě ne! Tento výsledek

je zásluhou všech členů Sonkalu – trenérů, závodníků i nezávodníků, černých, ale i bílých pásků, zkrátka všech, kteří mají chuť něco se naučit a vší silou se snaží zlepšovat. (To je sice obecně známá věc, ale občas neškodí si ji připomenout.)





A teď něco k samotným závodům: Soutěž proběhla 4 dny po zkouškách na technické stupně, a tak někteří z nás poprvé stanuli v ringu při matsogi, nebo jiní (třeba já) překvapeně hleděli na rozhodčí, kteří po nich chtěli například twimyo tora yop chagi. Alespoň se to stalo zpestřením poměrně pomalu ubíhajících závodů. Nevím, kdo to říkal, ale údajně jsme v do boku strávili 10 hodin. Na druhou stranu pozitivní bylo občerstvení zdarma pro všechny účastníky. A jídla bylo dost (i pro Mílu). Co víc byste chtěli za 100 korun startovného? Možná by se za tu cenu hodil ještě nějaký nevšední zážitek. Ten se přihodil Ivě Hřebačkové po skončení závodů v šatně. Víc se ode mě ale nedozvíte, ale klidně se jí běžte zeptat, o co šlo.



Na závěr můžete nahlédnout do výsledkové listiny, ale v podstatě jde o pár nudných čísel. Mě osobně příliš nevzrušuje, ale třeba v ní naleznete zalíbení. Výsledky našich závodniků jsou v sekci úspěchy



Nejúspěšnější školy Mistrovství Prahy 2004:

1. místo Hosin sool (27 zlatých medailí)

2. místo Hwa-Rang (24 zlatých medailí)

3. místo Sonkal (22 zlatých medailí)



Všem přeji příjemné Vánoce s pokojem v srdci.

Godzila

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14