TAEKWON-DO
Home / 2023 / Sekce závodíme / Nový formát soutěžního setkání
11.9.2023 / Setkání středisek talentované mládeže

Nový formát soutěžního setkání


Pro letošní rok připravil Český svaz Taekwon-Do ITF velké změny týkající se soutěžních setkání Středisek talentované mládeže. Bohužel změny se dotkly jak rozsahu soutěžení (absence týmu), tak i objemu, kdy nemohou soutěžit mladší žáci a žákyně. A ze dvou setkání v roce zbylo pouze jedno.

Na ty kteří do Brna na letošní soutěžní setkání dorazili nakonec čekalo soutěžení systémem každý s každým a ve sportovním boji na dvě kola s přestávkou. To se ukázalo pro běh soutěže jako hodně zdlouhavé a u zápasů s velkým rozdílem ve výkonosti soupeřů jako zcela zbytečné. Uvidíme co to přinese do budoucna, ale domnívám se, že by tento model měl být velmi brzy modifikován.

Sonkal vyslal do společné výpravy STM Praha 2 osm závodníků a závodnic a ti si vedli nadmíru úspěšně. Na přehled jejich úspěchu se podívejte sem. Lukáš Sekera ke svým medailovým úspěchům přidal i pohár pro nejúspěšnějšího staršího juniora.

Soutěž STM završila jarní část sezóny a tu podzimní otevře říjnový Pohár Českého svazu Taekwon-Do ITF v pražských Řepích.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14