TAEKWON-DO
Home / 2017 / Sekce závodíme / 256 závodníků na Petřinách
19.6.2017 / Sonkal Open (propozice, přihláška a Výsledky)

256 závodníků na Petřinách

O víkendu 27. května se v Praze na Petřinách konal, jako každoročně, Sonkal Open. Zúčastnilo se 21 škol a 256 závodníků. Okolo osmé hodiny ranní se sešli Sonkaláci v hale, aby připravili závodní plochu. Soutěž začala v deset hodin systémem každý s každým, a to žákovskými tuly, na které navazovalo žákovské matsogi. Celkem získali naši žáci 5 medailí. A pohár za nejúspěšnějšího žáka, který vyhrál Ondřej Faltin s 2 zlatými medailemi. Po obědě následovaly juniorské a seniorské kategorie, kde jsme navázali skvělými výsledky po žácích.
Po soutěži následovalo vyhlášení nejúspěšnějších jednotlivců. Dalším pohárem přispěl Tomáš Vodička za nejúspěšnějšího seniora. Po jednotlivcích se přešlo na vyhlášení nejúspěšnějších škol. Na 3. místě se umístila škola Tongil s 7-3-1 medailemi, na 2. místě Karviná s 9-4-5 medailemi a jako nejúspěšnější škola jsme se umístili my, SONKAL. S celkovým počtem 15-9-6.

Sonkal Open se nám líbil, jelikož oproti ostatním závodům měl lepší systém a byl méně chaotický. Na to, že byl systém každý s každým, skončila soutěž velmi brzo, a to okolo šesté hodiny.

Aneta Zelinková & Lenka Hrstková
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14