TAEKWON-DO
Home / 2009 / Sekce přidáš se? / Zůčastnili jsme se festivalu volného času
23.9.2009 / Ladronkafest (www) prezentace a exhibice Taekwon-do

Zůčastnili jsme se festivalu volného času



Dostali jsme nabídku předvést se ve dvou exhibičních vystoupeních na 8. ročníku Festivalu volného času, zvaném Ladronkafest. A to jsme si samozřejmě nesměli nechat ujít.

První ukázka se konala již před polednem a ta druhá až večer, když se vše začalo barvit červenými paprsky zapadajícího slunce. Asi by bylo házení hrachu na zeď popisovat tady naše hvězdné vystoupení, pokud tedy opominu méně zdařený finish v mém podání. Když jsem nepřekopl desky a podíval se na ty davy lidí, které ani tak nebyly zklamané, měl jsem ohromně dobrý pocit

z toho, že Sonkal to zase zvládl.



Pět hodin čistého času - to byla doba, kterou jsme měli mezi jednotlivými vystoupeními, pokud odečtu čas potřebný na přípravu. Taková vyhlídka se mi ani trochu nelíbila. Co jen tam tak dlouho budu dělat? Nejprve jsem plánoval jet domů, dát si oběd, vypracovat další státnicovou otázku, ale nakonec mě zlákala U rampa. A hned vedle se hrálo ragby. O kousek dál měli svou prezentaci horolezci a výtvarné kroužky. Ne, vůbec jsem se na Ladronce nenudil. Škoda, že sobotní odpoledne uteklo tak rychle. Člověk mohl přičichnout k velkému množství volnočasových aktivit a spoustu z nich si vyzkoušet v praxi.



Jednotlivá vystoupení, ukázky a prezentace aktivit střídaly na pódiu hudební vložky různých kapel, takže vše bylo podkresleno povětšinou velice kvalitní hudbou.



A lidé? Zase o něco přátelštější, než když je potkáte jen tak na ulici. A to se mi na celém festivalu líbilo nejvíce. Mnozí si mohou pomyslet, že je to jen přetvářka, že nazítří budou zase stejně zamračení, jako předtím. Já to však nikomu neuvěřím. Ve mně Ladronkafest zanechal otisk jasně čitelný i dnes. Potřebujeme takové festivaly, abychom se naučili chovat se k sobě navzájem mile, abychom se nezapomněli smát a byli ochotni udělat něco dobrého pro druhé.



Petr Legner



Prohlédněte si 257 fotografií a video, které najdete ve videogalerii.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14