TAEKWON-DO
Home / 2015 / Sekce přidáš se? / Zpátky do školy
16.10.2015 / Exhibice Taekwon-Do

Zpátky do školy

V úterý 6. 10. dopoledne se uskutečnila exhibice ve velké tělocvičně pro žáky prvního stupně pod vedením Tomáš Vodičky. Dále Sonkal reprezentovali Jana Kovářová, Píďa, David Pařízek, Terka a Verča Žilinský, Verča Holečková, Lenka Hrstková a Jirka Huml.
VIDEO
FOTO
Nejprve od 9:00 začalo vystoupení pro žáky 1. – 3. třídy a od 9:20 jsme naše dovednosti taekwon-do předváděli žákům 4. a 5. tříd. Obě exhibice jsme začali kolečkem běhu, při kterém jsme dětem zamávali, a poté to již nastalo.

Žáci viděli silové přerážení, speciální přerážecí techniky nohou, technické sestavy, sportovní boj a sebeobranu. Dětem se vystoupení velmi líbilo. Na závěr jsme dětem rozdali náborové letáčky a poté jsme se vydali do práce nebo školy.


Všem děkuji za účast a jsem moc rád, že jste přišli.

Tomáš Vodička




Jestli vás naše exhibice motivovala, tak si přijďte zacvičit. Není nic jednoduššího než začít s taekwondem v jakémkoliv věku. Nábor pro děti, mládež a dospělé probíhá celoročně. Informace k náboru zde Učíme bojové umění Taekwon-do v celé jeho šíři – pro sport, sebeobranu, kondici, zdraví i seberozvoj.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14