TAEKWON-DO
Home / 2009 / Sekce závodíme / Znovu na jih Čech
3.3.2009 / Masopustní pohár

Znovu na jih Čech



V sobotu 28. února se čtyři Sonkalačky vydaly na Masopustní pohár do Borovan. Ranní vstávání se nám všem moc nelíbilo, ale určitě to stálo za to. Cesta byla ospalá, ale dozvěděly jsme se na sebe zase mnoho nových věcí.

Závody odstartovali technické sestavy žáků a žákyň.  Za které závodily dvě Sonkalačky Kristýna Hudková a Alexandra Reynaudová. Saša se svými tuly se

vyšplhala na krásné druhé místo a Kristýna na první. Atmosféra při finálovém tulu holek byla opravdu veliká.



V tulech juniorek vybojovala Monča vydřené zlato a za parádní výkon byla pochválena nejen diváky, ale i kamarády a trenérem. Saša s Kristýnou měly spolu 2. finále ve, kterém zvítězila těsně Kristýna.



A nakonec Kristýna Štěpánková se vydala na své seniorské tuly ve, kterých skončila na krásném, zaslouženém 3. místě. Monika si vyzkoušela závodění ve vyšší kategorii (seniorky) a opravdu se ji to povedlo, 1.místo si odvezla domů.



Když přišlo na řadu žákovské matsogi tak se holky Saša s Kristýnou trochu bály a přetrvávala u nich nervozita, ale postupně odstoupila. Opravdu nás překvapily krásné výkony Saši, která si vysloužila 3. místo spolu s Kristýnou.



Netrpělivě na své matsogi čekala Monika, která si odnesla z ringu 1.místo v kategorii +55kg. Kristýna a Saša se zúčastnily také juniorského matsogi. Sašu v jejích skvělých výkonech všichni povzbuzovali a zíkala nakonec 2. místo. Kristýna byla ve finále boje s Monikou od, které dostala pár silných ran, ale přesto v souboji pokračovala. Nakonec se holky objevily na stupínku - Monča s 1. místem ke, kterému dostala malý dáreček v podobě plyšové kravičky. Kristýna se spokojila s 2. místem.



Kristýna Štěpánková byla spojena v seniorské matsogi s Monikou, tedy +60kg. Kristýna si domů vezla 2. místo, Monika se umístila na 3.



Všem se nám závody moc líbili, atmosféra byla příznivá. Dokonce jsme se naučily věšet oddílový banner a díky Saši zkušenostem s uzly, jsme jej dokázaly sundat a odvézt na Černý Most.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14