TAEKWON-DO
Home / 2007 / Sekce informujeme / Zkoušky na černé pásky
24.9.2007 / Zkoušky na I.-II. dan

Zkoušky na černé pásky



10 uchazečů o I. dan a 1 o II. dan se sešlo v třeboňské hale v neděli 23. září. Zkoušky byly tentokrát v ponděkud netradičním termínu a to zejména s ohledeme na nadcházející Mistrovství Evropy - několik členů české reprezentace skládalo svou zkoušku, aby se mohli zúčastnit tohot šampionátu. Mezi desítkou držitelů červeno-černých pásků byla i sonkalačka Aneta Hemerová.

Obsah zkoušek oproti předchozím letům zaznamenal změn především u zkoušených děvčat. Do programu speciálních technik byly zařazeny techniky twimyo dolmyo yop chagi a twimyo bandae dollyo chagi, v případě silového přerážení děvčata přeráží navíc technikou dolmyo yop chagi.

Všichni uchazeči si vedli během zkoušek obstojně. Každý uchazeč by se měl dle předvedeného výkonu zaměřit na vylepšení své techniky. Největším nedostatkem pak nakonec nebyla praktická, ale teoretická část zkoušek. Bohužel zde se projevilo nedostatků víc než dost.

Aneta zkoušky úspěšně složila s velmi pěkným bodovým průměrem 65 bodů. Gratulujeme k úspěšnému završení jedné části výuky Taekwon-do.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14