TAEKWON-DO
Home / 2018 / Sekce přidáš se? / Zevlovat můžete i s Taekwondem
23.9.2018 / Městečko volnočasových aktivit - Taekwon-Do prezentace

Zevlovat můžete i s Taekwondem

V sobotu 8.9.2018 se ne Černém mostě v Praze konala již tradiční akce s názvem Stop Zevling. V rámci této kulturně a sportovně zaměřené události je pořádáno i takzvané Městečko volnočasových aktivit, kde je možnost prezentovat zájmovou činnost různých druhů. Už podruhé měl i náš oddíl na této akci svůj stánek, kde nám bylo umožněno prezentovat naší školu a taekwondo.
Krátce po obědě jsme se sešli v tělocvičně a nanosili kusy tatamy, lapy, naražeče, banery, meče, desky a ostatní tkd materiál do auta, které je následně odvezlo k Plechárně a naše čtyřčlenná výprava ve složení Honzy, Ondráše, Jirky a mě to vzala pěšky přes sídliště. Když jsme dorazili na místo, našli jsme si náš označený stánek, kde už čekal Píďa a barevné pásky, a začali jsme rozestavovat tatamy.

Mohli jsme si také vyzkoušet ostatní stánky a nejvíce nás zaujalo tetování banánů, kde Verča s Ondrášem potetovali banány naším sonkaláckým logem a ty jsme zavěsily na náš stánek. Přišlo mi, že naše exhibice vždy přilákala nejvíce lidí a podle mě byli jedny z nejzajímavějších. Honza si při jednom ze speciálů vytáhl z publika dobrovolníka a desku mu překopával přímo nad hlavou. V další části přeskakoval dvojité apcha přes Ondráše. V obou dvou ukázkách jsme zacvičili společnou sestavu, kopali na lapy nebo na naražeče a přeráželi.

Přilákalo to mnoho malých i velkých zájemců a doufám, že se nám brzy na trénincích alespoň někteří z nich objeví. Za mě to bylo hezky strávené odpoledne a bylo i hezké počasí
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14