TAEKWON-DO
Home / 2002 / Sekce závodíme / Zápasy z ME na internetu
7.6.2002 / 8. Juniorské a 17. Seniorské Mistrovství Evropy

Zápasy z ME na internetu

Postupně Vám budeme přinášet nejzajímavější zápasy z uplynulého Mistrovství Evropy.
První video je tu pouze s odstupem necelých 36 hodin od skončení samotného šampionátu a výběr padl na skvělé tulařské finále IV. danů seniorů, kde nastoupil Rosťa Kaňka (šéftrenér českého národního týmu) proti Jaroslawovi Suskovi z Polska (mnohonásobný mistr Evropy a rovněž aktuální mistr světa z loňského r

oku).


V pořadí druhým je zápas Anety Jimenézové proti Stevi-Lee Orr ze Skotska ve finále juniorek II. dan. Pokud si video stáhnete byli bychom rádi kdybyste se vyjádřili k výroku rozhodčích, a to ať už souhlasíte nebo nesouhlasíte. Určitě připište proč jste pro výhru jedné či druhé závodnice (chyby). Vaše příspěvky očekáváme v naší Diskusi


Pokračujeme v seriálu videí ze šampionátu, třetím videem je finalové utkání Julie Cross (Skotsko) a Šárky Kaňkové (Česko).


Dalším videem je vítězný zápas našich juniorek proti polským ve finále týmových technických sestav. Celý zápas jsme rozdělili do dvou částí, jelikož v celku by se obtížně stahovalo.


Finále seniorského týmu proti Rusku je opětovně rozděleno na dvě části.


Středeční video - Míra Michl speciální přerážecí techniky.


Poslední video z Mistrovství Evropy v Třeboni je exhibice Tradičního boje (Traditional sparring) v podání Kamila Vyviala a Jana Kubáta, kterou předvedli při oficiálním zahájení šampionátu.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14