TAEKWON-DO
Home / 2019 / Sekce informujeme / Za sluncem, teplem, vodou a Vláďou
19.2.2019 / Soustředění na jiném kontinentu

Za sluncem, teplem, vodou a Vláďou

Pět minut po půlnoci 18. února se vydala sedmička ze Sonkalu na dovolenou spojenou s trénováním a poznáváním jiné kultury z pražského letiště. Naším cílem bylo egyptské letovisko Sharm El-Sheikh. A proč nespojit více aktivit dohromady! Takže jak povalování u bazénu/moře, výlety po okolí, poznávání jiné kultury, ale také návštěva našeho instruktora Vládi Švandy, který od loňského listopadu v tomto městě působí v rámci mezinárodního bezpečnostního kontingentu.
V úterý dopoledne jsme si dali první trénink a naše akce jede na plné obrátky. Na všechny zítra čeká jedno tajné překvapení ;)

Tajné překvapení máme za sebou a po velmi zajímavém dni stráveném na vojenské základně jsme se večer museli vrátit do toho pěti hvězdičkového pekla all inclusive :-D Na našem FB profilu najdete pár videí z návštěvy tohoto velmi zajímavého prostředí!

Čtvrtek jsme naopak celý den strávili v našem resortu, ale rovněž velmi zajímavě. Dopoledne odpočinek u moře, návštěva podmořské říše, oběd a pak jsme Vláďovi oplatili středeční pozvání zakončené tréninkem na terase u bazénu a večerním skvělým posezením!

Mezitím jsme stihli přidat i pár dalších fotografií z úterní návštěvy trhu ve starém Sharmu a několik fotografií z dnešního tréninku.

Páteční ranní cvičení máme rovněž zachycené. Odpoledne náš čeká výlet na čtyřkolky :-)

Přidáváme sadu fotografií ze sobotního celodenního výletu do starobylého kláštera Svaté Heleny.

Máme tu neděli, poslední den našeho pobytu, a fotografie z posledního tréninku. Konečně přišly na řadu rukavice a mohli jsme je lehce provětrat na čerstvém mořském vzduchu :-) Zbytek dnes bude tězká flákačka u moře, následovaná tréninkem kopů v bazénu. No prostě 5* peklo :-D

Na závěr pobytu jsme si dali poslední krátký trénink kopů v bazénu a pak ještě trocha pózovací fotografovačky. Mimochodem Verča paroduje většinu dámského osazenstva na stejném místě v plavkách :-D

Každopádně kdo z černých pásků nejel musí sušit zvlhlá očka ;)
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14