TAEKWON-DO
Home / 2001 / Sekce závodíme / Vrchol závodní sezóny je za námi.
5.11.2001 / Mistrovství ČR juniorů a seniorů

Vrchol závodní sezóny je za námi.


Vrcholem závodní sezóny českých taekwondistů je vždy Mistrovství ČR. Více než 260 juniorských a seniorských závodníků z 20ti oddílů se utkalo ve čtyřech soutěžních disciplínách (technické sestavy, sportovní zápas, speciální přerážecí techniky a silové přerážení. Náš oddíl byl zastoupen čtyřmi závodníky (Tomáš Bobek, Hoang Quang Huy, Nguyen Hai Ha a Tran Vu Huy).

br>
Z našich závodníků se nejvíce dařilo Tomáši Bobkovi, který i přes silné nachlazení vybojoval ve sportovním boji stříbrnou medaili. Ve speciálních přerážecích technikách (t-ki) si ještě o jednu příčku polepšil a získal zlatou medaili. Tomáš byl v letošním roce pouze 1x poražen v disciplíně t-ki !

Hoang Huy pro náš oddíl získal pak další dvě medaile - bronz v disciplíně technické sestavy I. dan a vyšší a stříbro v sportovním boji do 58 kg.


Součástí závěrečného slavnostního ceremoniálu bylo i předání pohárů pro Absolutní mistry ČR za rok 2001. V juniorech A zvítězil Jan Kubát (Hwa-Rang), ale na 2. místě skončil Tomáš Bobek (pokud by Tomáš získal 1 zlatou medaili stal by se Mistrem ČR) a na 3. místě Hoang Quang Huy !!!


Juniorští a seniorští závodníci se opětovně utkají až při tradiční lednové republikové soutěži skupiny A (červené a černé pásky).


Z celého Mistrovství jsme vybrali 125 fotek, které jsou online k prohlédnutí.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14