TAEKWON-DO
Home / 2003 / Sekce informujeme / Velikonoční soustředění bylo super !
23.4.2003 / XII. oddílové soustředění

Velikonoční soustředění bylo super !




Ve čtvrtek 17. dubna ráno se vydala sonkalácká kolóna z Prahy do Radvanic. Po dvou a půlhodinové cestě autobusem proběhlo ubytování v penziónu a po obědě začala porce připravených tréninkových jednotek. V průběhu 9ti dvou hodinových tréninků čekalo všech 44 účastníků soustředění procvičování základních technik, sestav Chon-Ji až Ge-Baek, kopy (základni, v otočce a ve výskoku), speciální přerážecí techniky, nácvik sportovního boje a sportovní boj samotný. Individuálně probíhal i trénink silového přerážení a čas vyzbyl i pro secvičování týmových sestav pro nadcházející Mistrovství Čech (tento víkend).

Volný čas mezi tréninky byl vyplněn dalšími sportovními aktivitami (ping-pong), sledováním videí s exhib

ičními vystoupeními z naší videogalerie a také testováním teoretických znalosti prostřednictvím našeho vlastního programu. Mnozí ocenili také shlédnutí vlastních sestav natočených na videokameru.


V pondělí ráno mužské osazenstvo (přestože bylo tentokrát v menšině 20:24) nezapomnělo na velikonoční zvyky a patřičně provětralo pozadí našich dívčin :)



Závěr soustředění z části patřil přípravě na čtvrteční zkoušky na vyšš technické stupně, které se konají od 19.00 v naší tělocvičně v Praze 9 na Černém Mostě.



Dalším soustředěním bude velké letní (12 dnů) na které se nám prostřednictvím internetových stránek hlási i zahraniční účastníci (mimo jiné člen juniorské reprezentace Anglie!).

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14