TAEKWON-DO
Home / 2020 / Sekce informujeme / Velikonoční soustředění bohužel nebude, a co dál?
27.3.2020 / Velikonoční soustředění - ZRUŠENO

Velikonoční soustředění bohužel nebude, a co dál?


Jako každý rok jsem se velmi těšil na naše Velikonoční soustředění a jeho rychle naplněná kapacita mě naplňovala další vlnou pozitivity. Bohužel celosvětové rozšíření korona viru Covid 19 zasáhlo zcela zásadně nejen do vlastních plánů, ale i všech v Sonkalu. O zrušení nespočtu sportovních a kulturních akcí v České republice a celém světě nemusím ani příliš psát.

Současné restrikce, které omezují volný pohyb občanů a zakazují sportovní akce, nám neumožní uspořádat soustředění o Velikonocích. Předběžně jsem vznesl dotaz na případný květnový termín 7. - 10. května, tedy čtvrtek (odpoledne) až neděle. Jeho realizace bude záviset na uvolňování současných omezení a hlavně bezpečnosti takové akce!


Co tedy s tím, jaké jsou možnosti:
- Pokud budete chtít vrátit platbu za soustředění, prosím napište mi na mail ondrej.vrabel@taekwondo.cz
- Pokud počkáte a je pro vás květnový termín zajímavý, tak mi to napište
- Třetí možností je platbu převézt na letní soustředění, které pevně věřím, nebude ohroženo

Co dál s tréninky?
Doufám, že většina z vás si doma alespoň trochu zacvičí – dá si strečink, třeba u televize nebo při čtení knihy. Zacvičíte si pár technik a kopů, dáte posilovačku. Sonkal a já vás v tomto úsilí chci maximálně podpořit a hlavně vás motivovat. Během víkendu motivační projekt zveřejníme. Malá nápověda – každý účastník dostane jedinečný bonus za účast a budeme soutěžit o zajímavé ceny! A poslední nápověda – bude to obdobně jako při letní soutěži. Tedy natočte si do zásoby jak doma cvičíte a budete mít náskok proti ostatním ;-)

Poslední věc – podle toho jak dlouho budou trvat opatření, které neumožňují naše pravidelné tréninky, budeme následně řešit i „odškodnění“ za to, že jste nemohli cvičit. Buď každý sonkalák a sonkalačka dostane nějaký věcný bonus a nebo se poměrná část oddílových příspěvků přesune do dalšího období. Ale o tom až později.

Nezapomeňte - My jsme Sonkal, my jsme Taekwon-Do!

Ondřej Vrábel
Vedoucí školy Taekwon-Do ITF Sonkal Praha
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14