TAEKWON-DO
Home / 2002 / Sekce informujeme / Ukázka z fotografování pro www.budogirls.com
16.9.2002 / Fotografování pro Budogirls.com

Ukázka z fotografování pro www.budogirls.com



Jak jsme již avizovali v průběhu uplynulého týdne v něděli 16. září Prahu a přímo náš oddíl navštívil tvůrce a fotograf velmi populárního serveru www.budogirls.com. Tento server se specializuje na fotografie ženského pokolení ze všech možných bojových umění. Doposud však v rozsáhlé nabídce fotografií a videí tohoto serveru chybělo Taekwon-do ITF. V neděli jsme uskutečnili velké kroky k zvrácení tohoto stavu.

Tak jak máme ve zvyku, opět jsme se na celou akci důkladně př

ipravili a to jak po stránce výběru míst pro vlastní focení tak i ze strany personálního obsazení. Naši trojici Lála, Linda a Lucka doplnila Věrka Němcová (Hwa-Rang) a Aneta Morávková (Kerberos). Do rolí křoví se situovali Martin Svitek, Pavel Zavadil a Martin Hlůže. Všichni uvedení se vlastního fotografování zhostili na výbornou což si opakovaně pochvaloval i Andy z Budogirls.




Původní plán však značně narušili rozmary počasí, kdy vytrvalý déšť nám nedovolil připravovat snímky venku a tak jsme se operativně přesunuli do naší tělocvičny na Černém Mostě a vše se mohlo rozběhnout na plné obrátky. Dle požadavků jsme s našimi děvčaty zinscenovali tréninkovou jednotku, kdy se postupně dostalo na strečink, techniky rukou a nohou, speciální techniky, silové přerážení, sportovní boj a na závěr i na sebeobranu.



V průběhu samotného focení Andy ocenil rovněž naše vynikající zázemí (vybavení) pro tréninky. Na závěr nám vyslovil velkou pochvalu za profesionální přístup a jak jsme si mohli dnes přečíst v diskusi na www.budogirls.com bylo to pro něj jedno z nejlepších fotografování vůbec! Na příští rok jsme se domluvili, že se sejdeme u dalšího foto setkání a tentokrát bychom udělali čistě exteriérové fotky s pozadím přírodní scenérie, ale i Prahy. Na naše fotografie se můžete podívat hned, na zmíněném serveru budou k dispozici během několika dnů.



Pokud byste měli zájem o podobně laděné fotografie z naší produkce napište to do našeho diskuzního fóra.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14