TAEKWON-DO
Home / 2003 / Sekce informujeme / Tříhodinový seminář s Mistrem Hwangem
13.1.2003 / Seminář s Mistrem Hwang Ho Yongem (VII. dan)

Tříhodinový seminář s Mistrem Hwangem



V sobotu 11. ledna se v naší tělocvičně v ZŠ Vybíralova sešlo 35 červených a černých pásků k prvnímu semináři s Mistrem Hwang Ho Yongem (VII. dan). Nejvyšším technickým stupněm po panu Mistrovi byla Radka Heydušková (Dlouhá) III. dan. Semináře se účastnilo i několik držitelů II. danů z oddílů Sonkal, Hosinsool a Kwang Myong.
Po úvodním pozdravu pan Mistr nám sdělil, že budeme pokračovat v tréninku a že by rád na tomto semináři poznal jaké pokroky jsme za dobu jeho nepřítomnosti udělali. Po krátké rozcvičce se začalo se základními kopy a technikami, následně jednotlivé technické sestavy od Saju Jirugi až do Ge-Baek. Mezi jednotlivými sestavami byl dán prostor krokovému matsogi (tří, dvou a jedno krokové). U každého typu Mistr upozornil na jeho zaměření a důležitost. Mistr Hwang dal rovněž dostatek času pro dotazy z řad účastníků semináře.
V samotném závěru pan Mistr zmínil, že je připravený plán jednotlivých regionáln

ích seminářů, které budou určeny především pro trenéry a černé pásky, ale i červené pásky budou mít možnost se zúčastnit. Poslední dotaz k panu Mistrovi zněl "Kdy bude příští seminář?" a plně tak vystihl pozitivní náladu během celého tříhodinového tréninku. Úplný závěr pak patřil společnému fotografování.


Věříme, že další tréninkový seminář s Mistrem Hwangem bude následovat co nejdřive (v únoru) ať už v naší či jiné pražské tělocvičně.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14