TAEKWON-DO
Home / 2005 / Sekce závodíme / Sonkal má tři Mistry Prahy
5.12.2005 / II. Oblastní soutěž regionu Praha

Sonkal má tři Mistry Prahy



V neděli se v Praze uskutečnilo druhé a záverečné kolo regiionálních soutěžích pražské oblasti. Medailová umístění z obou kol se sčítají a následně se vyhlašují Mistři oblasti Praha. V letošním roce naši závodníci získali tyto tituly tři - Monika Junová (kategorie žákyně), Lucie Slavětínská (juniorka B) a Vladimír Švanda (senior A). Navrch jsme přidali ještě titul nejúspěšnějšího oddílu pražského regionu s celkovým počtem 42 zlatých medailí ve všech třech věkových skupinách.



Na rozdíl od minulé oblasti byl náš oddíl zastoup

en daleko menší počtem závodníků - jen 26. To se, ale nijak neodrazilo na naší medailové úspěšnosti, když jsme na této soutěži vybojovali 18 zlatých medailí. Mezi naše vícenásobné medailisty se zařadil Pavel Babický, který vyhrál speciální techniky, ale při neúčasti Filipa Olejníka přidal i vítězství v tulech žáků 8.-7. kup (v této kategorii jsme obsadili všechny čtyři místa na stupních vítězů. Monika Junová získala dokonce všechny 3 zlaté medaile (tul, matsogi a t-ki), ale v tulech bylo její finále s Anetkou Hemerovou velmi napínavé, protože výsledkem byla 3x po sobě remíza a rozhodlo se až ve třetím přidaném tulu!

Celý medailový výčet najdete v nejbližších dnech v Úspěších a samozřejmě bude obohacen i závodní žebřícek, který touto soutěží pro letošní rok uzavíráme :)

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14