TAEKWON-DO
Home / 2016 / Sekce závodíme / Slovinské zkušenosti
22.6.2016 / Ljubljana Open

Slovinské zkušenosti

Výprava české reprezentance Taekwon-Do ITF se v pátek 20. května vydala z Prahy přes Brno do hlavního města Slovinska - Ljublaně na soutěž pořadanou místní školou. Společně s reprezentanty vyrazilo také několik úspěšných závodníků, kteří se o týden dříve zajímavě prezentovali na 1. kole Středisek talentované mládeže v Nymburce.
Sonkal měl vesměs dívčí výpravu - Tereza Žilinská (první oficiální start v seniorkách), Tereza Štekerová (juniorky) a Jana Kovářová (tentokrát ve funkci rozhodčí). Dále se prezentovali naši stmkaři - Lenka Hrstková a Honzík Veškrna. Protože jsou všichni šikovní, tak si z této soutěže odvezli minimálně jeden cenný kov. Celkové výsledky jsou v sekci Úspěchy.

Členy reprezentace o prázdninách čeká série přípravných soustředěních před Mistrovství světa, které se koná na začátku září na jihu Itálie.




Závodů se náš oddíl účastní pravidelně a to nejen v České republice. Učíme nejen sport, ale bojové umění v celé jeho šíři. Cílem je zdravý životní styl, zlepšování kondice, techniky a sebeobrana. Nábor pro děti, mládež a dospělé probíhá po celý rok v našich tělocvičnách na Černém Mostě, Petřinách a v Horních Počernicích. Informace k náboru zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14