TAEKWON-DO
Home / 2001 / Sekce závodíme / Skvělá konkurence na závěr roku v Českých Budějovicích
8.12.2001 / III. Vánoční turnaj mládeže školy Naeryo chagi

Skvělá konkurence na závěr roku v Českých Budějovicích


Na 214 závodníků z 22 oddílů celé České republiky, Slovinska a Chorvatska se sjelo již potřetí do Českých Budějovic na Vánoční šampionát mládeže školy Naeryo chagi.
Sonkal na poslední soutěží Taekwon-do v tomto roce reprezentovalo 16 závodníků, všichni v žákovské skupině. Pro většinu našich závodníků byl start na těchto závodech v m

nohém nový, po čtvrtečních zkouškách na vyšší technické stupně kup se přehoupli do jiných kategorií. Přesto jsme se mohli spolehnout na naše "Mistry ČR" Pavla Zavadila a Lindu Deutschovou, kteří jak mají ve zvyku zvítězili v kategoriích 2.-1. kup. Třetí zlato přidala skvělým výkonem Lucka Kolmanová, která si ve finále poradila s další naší závodnicí Pavlou Dvořákovou. Velmi slušně si poradila s přechodem do vyšší kategorie Dominika Bardonová, která získala bronz v Tul žákyně 4.-3. kup. Svými výkony nás potěšily bronzové medaile Lukáše Topola a Ondry Škáchy v kategorii Tul žáci 8.-7. kup. Ondra měl dokonce zaděláno na finále, ale vlastní chyba jej odsoudila k poražce - příště se vše povede tak jak má.

V disciplíně sportovní boj - matsogi, jsme spoléhali na výkon Lindy, ale nevídané zlomení kůstky v pravé ruce během prvního zápasu (nad soupeřkou již po několika málo vteřinách měla jasně navrch) zhatilo všechny naděje.

Výsledkové listiny


Vánoční turnaj byl velmi pěkným zakončením naší závodní sezóny 2001 a žebříček Sonkalu tak konečně může nabrat finální podoby!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14