TAEKWON-DO
Home / 2004 / Sekce závodíme / Rekordních 146 závodníků
18.10.2004 / I. Oblastní soutěž regionu Praha

Rekordních 146 závodníků



V sobotu 16. října se v naší tělocvičně v Praze na Černém Mostě uskutečnilo první kolo oblastní soutěže pražského regionu. Tentokrát se soutěže zúčastnilo na 146 závodníků ve všech třech věkových skupinách. Narozdíl od předchozích oblastních soutěží proběhla závodní klání i v kategoriích seniorek technických skupin A a B. Soutěže se zůčastnili prakticky všechny oddíly spadající do pražského regionu.


>Z našich závodníků se nejvíce dařilo Pavlu Zavadilovi (junior A), který získal 3 zlaté a 1 stříbrnou medaili a Zuzaně Kolmanové (žákyně), která získala 2 zlaté medaile. Pavlovi tento medailový zisk s přehledem stačil na získání pozice nejúspěšnějšího juniora technické skupiny A. Zuzka se o stejnou pozici podělila s Ivanou Vatechovou v žákyních. Z dalších umístění bychom rádi zmínili zisk 1 zlaté, 2 stříbrných a 1 bronzové medaile Petra Legnera (junior B), Vláďa Švanda 0-2-1 mezi seniory A a nebo Honza Konár mezi žáky (1-1-0). Všechny výsledky našich závodniků si můžete prohlédnout v sekci Úspěchy a rovněž aktualizovaný žebříček.



Druhé kolo oblastní soutěže regionu Praha se uskuteční 11. prosince v ZŠ Campanus - Praha 4. Tuto soutěž bude pořádat další pražská škola Hosinsool. Po skončení druhého kola budou vyhlášení Mistři pražského regionu (součet medailí získaných v obou kolech).



Kompletní výsledkové listiny ZDE (RTF formát).

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14