TAEKWON-DO
Home / 2017 / Sekce informujeme / Ranní výběh na východ slunce
3.9.2017 / Letní oddílové soustředění ( informace )

Ranní výběh na východ slunce

Dne 22.8. v úterý se odvážná skupinka sonkaláků v brzkých ranních hodinách vydala na místní rozhlednu Žaltman vysokou 12 metrů s 51 schody ve výšce 740 m.
Každé ráno na velkém letním soustředění chodíme běhat a letos Kačku Vítečkovou napadlo, že bychom naše běhání mohli okořenit výhledem na východ slunce. A kde je nejlepší výhled? No přeci na rozhledně.
Proto jsme se v 5 hodin ráno vydali, Kačka Vítečková, Martin (Šmatlák) Matouš, Honza Veškrna, Štěpán Poláček, Vítek Šneberk, Daniel Štěpánek, paní Monika Pfeiferová a já, na místní rozhledu. Cesta nám trvala cca 40 minut. Na rozhlednu jsme doběhli, došli a dotrmáceli se v 5:45, kde nás čekalo opravdové překvapení. Obloha byla jak z malířského plátna.

Všem bych rád poděkoval za tento nevšední zážitek a respekt, že jste překonali sami sebe.

Díky všem,

Tomáš Vodička


Obyčejné lidské setkávání je také součástí bojových umění. Pokud se k nám chceš přidat, podívej se na Informace k náboru zde. Nábor probíhá celoročně. Začít mohou vaše děti školního věku, dospívající mládež a stejně tak vy rodiče. Hledáte univerzální rozvojovou aktivitu? Zkuste cvičit taekwondo, pro vlastní radost z pohybu, nebo jako sport zastřešený bojovým uměním sebeobrany, který vám poskytne kvalitní rozvoj osobnosti.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14