TAEKWON-DO
Home / 2004 / Sekce informujeme / Přežili jsme (někteří ne) 10 denní TKD maratón
31.8.2004 / XVI. Oddílové soustředění

Přežili jsme (někteří ne) 10 denní TKD maratón


Nazdárek lidičkové, přináším malou reportážičku ze suprového soustředění v Malých Svatoňovicích.

Odfrčeli jsme 21.srpna v 9:00 od Čerňáku, určitě nás bylo přes 40, také jeden zahraniční účastník ze Švýcarska – Peter Regan, který kvůli nám opustil svou rodinu a umožnil nám procvičení anglického jazyka. Dorazili jsme akorát na obídek.:-) Po obědě nás čekal pouze jeden dvouhodinový trénink,který se v nastávajících dnech

rozrostl na 2x denně po dvou hodinách. Hajinkali jsme na internátě, byla to taková malá připomínka nastávajícího školního roku. Zařízení pokojů bylo celkem v pohodě. Jídlo nebylo sice jako když se vaří pro naši hokejovou repre, ale bříška jsme celkem uspokojili.





Docela tvrdě jsme makali a tak jsme za „odměnu“ dostali pěší výlet na rozhlednu. Myslela jsem, že snad lezem na Mount Everest! Snažili jsme se i trochu fušovat do tenisového řemesla, ale po zjištění, že Agassiho v dohledné době ještě neporazíme, jsme se vrátili k Taekwon-du. Našlo se i pár veselých cyklistů, jak moc jsou veselí se poznalo podle množství much, které měli nalepené na zubech, když ve zdraví dorazili z projížďky. Po večerech jsme se také nenudili, a hráli ping pong o sto šest. Součástí tréninků bylo pouštění videa z Mistrovství světa v Malajsii, a abychom nekoukali jenom na cizí tak jsme se také natočili na kameru! :-)





Celé soustředění proběhlo celkem hladce, až na pár jedinců, kteří se chtěli něčím odlišit. Např. Pavel Bareš, co si chtěl zdokonalit úsměv a tak si vyrazil zub!! A aby nebyl sám, tak se k němu přidala Ivana Hřebačková. Chtěla ho trumfnout tím, že jinak všední pohled na její nohy, vylepšila ortézou na koleno.



Hlasování – anketa: kdo z nich byl hezčí?


Pavel Bareš
Ivana Hřebačková


Posílejte SMS ve tvaru: MS kod x (x se nahradí číslem: Bareš 1, Hřebačková 2).
Posílejte hlasy s kódem vašeho favorita na 777 011 692 do konce září. Bude se losovat ze všech poslaných SMS a vylosované číslo bude pozváno vítězem ankety z dvojice Bareš - Hřebačková do Mekáče. Moje rada: snažte se, aby vyhrál finančně zajištěnější :-)

[ ... tohle je teda pěkně vypečená anketa! ... - Cap - ]




Na závěr soustředění jsme měli táboráček, na kterém jsme si opekli pár karcinogenních buřtíků zapatlali se hořčicí a následující den jsme ve zdraví dorazili (moc jsme se „těšili“) domů.



A to vše pro vás ze srdce připravila LTD
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14