TAEKWON-DO
Home / 2014 / Sekce informujeme / Pozdní vysvědčení
28.7.2014 / Zkoušky na technické stupně DAN

Pozdní vysvědčení

Taekwondistické vysvědčení obdržely Terka a Vendy proti tomu běžnému s měsíčním zpožděním, ale stálo za to. Tak jako v první třídě pro ně bylo ve znamení velké jedničky. Tedy po letech usilovné práce mohly předvést co všechno se stihly naučit a bylo na velmistru Hwang Ho-yongovi, aby posoudil zda toho umí dost, aby jejich pásek konečně zčernal :)
Po předvedených výkonech v sestavách, matsogi, sebeobraně, speciálních technikách, silovém přerážení a teorii byl ortel jednoznačný - ANO. Jakmile obě děvčata obdrží stvrzující certifikáty jejich doboky bude zdobit černý lem a pásek stejné barvy s krásně svítící žlutozlatou jedničkou. Za posledních 12 měsíců máme šest nových černých pásků a budu rád když tato série bude pokračovat i při prosincových zkouškách. Červené pásky se mají co snažit ;)

Závěr zkoušek patřil Petrovi Poklopovi, který vede pražskou školu Dan-Gun a jeho zkoušce na VI. dan. Petr předvedl super výkon přestože jeho přípravu nedávno narušilo vážné svalové zranění. Gratuluji Petrovi, který se stal třetím držitelem VI. danu v České republice!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14