TAEKWON-DO
Home / 2019 / Sekce závodíme / Na skok v druhé federaci Taekwon-Do
5.7.2019 / Mistrovství ČR ČNUT

Na skok v druhé federaci Taekwon-Do

Mistrovství České republiky Unie Taekwon-Do ITF 2019, nám již velmi dobře známé závody, na které se Sonkal už několikátým rokem vypravuje a sbírá velký počet medailí.
Ani letos tomu nebylo jinak. V počtu 31 závodníků jsme byli jednoznačně nejúspěšnější výprava.

Naše černé pásky nejprve v kravatách rozhodovali zápasy žáků a juniorů a ke konci dne sami oblékli doboky, aby ukázali svoji vytříbenou techniku jak ve cvičení sestav tak i ve sportovním boji, wiroku a speciálních technikách. Nebylo jediné disciplíny, do níž jsme vyslali našeho svěřence, aby se neprobojoval do finále. Často jsme viděli naše členy ve finálových zápasech mezi sebou a to ve velmi pěkných zápasech.

O největší drama se postaral Jiří Novák, který svého soupeře knockoutoval technikou z otočky přímo na bradu. Soupeř ještě zápas dokončil. Další super výkon předvedl Jan Veškrna, který vyškolil všechny své soupeře ve sportovním boji. I přes jeho zranění nohy si dokázal se všemi poradit a předvedl parádní výkon.

Ani Ondřej Faltin zde nenašel svého přemožitele mezi červenými pásky a zvítězil vysokým bodovým náskokem nad všemi ostatními v disciplíně tul. Všichni naši závodníci předvedli moc pěkné výkony a ukázali, že úroveň našeho Taekwon-Do je skutečně vysoká.

Pravidelné tréninky, kde vyučujeme sportovní Taekwon-do i sebeobranu probíhají v našich pobočkách - Černý Most, Petřiny, Horní Počernice, Hloubětín a Velké Přílepy - Informace k náboru zde . Proč ještě necvičíš?
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14