TAEKWON-DO
Home / 2020 / Sekce přidáš se? / Kuchařka k zimnímu soustředění
16.1.2020 / Zimní oddílové soustředění

Kuchařka k zimnímu soustředění


Za 14 dnů se vydáme na letošní první zimní soustředění do Zákup. Protože se s námi vydá zase řada nováčků, tak se jim bude hodit několik důležitých informací:

- Sraz je ve čtvrtek 30. ledna v 15:00 u vstupu do tělocvičen na Černém Mostě – budeme nakládat materiál, který povezeme s sebou (tatami, lapy, meče a další vybavení)
- Odjezd je v cca 15:30 od Plechárny
- Po příjezdu následuje vyložení materiálu, ubytování a večeře. První trénink bude po večeři.

- Tréninkové skupiny budou rozděleny takto:
    - 10. kupy (začátečníci co ještě nedělali zkoušky)
    - 9. kupy
    - 8. + 7. kupy
    - 6. kupy a vyšší

Každá skupina bude mít svůj vlastní tréninkový program s tím, že úvodní a závěrečná část tréninku bude většinou společná. Stran vybavení – k dispozici budou lapy, ale pokud máte vlastní, tak si ji vezměte. Chrániče jsou potřeba jen pro 8. kupy a vyšší.

Stravování máme ve školní jídelně, která je přímo pod ubytovnou. Do haly se chodí cca 30 metrů venkem – nezbytné chodit v teplém oblečení, obuvi a zimní čepici. Stravovaní je 3x denně plus je k dispozici svačina a druhá večeře. Pokud by to bylo někomu málo, tak je cca 200 metrů vzdálený místní obchod.

Na trénink je potřeba, kromě doboku, i pití a doporučujeme sportovní bundu nebo pod dobok bílé tričko. V hale nebývá úplně teplo, ale to budeme kompenzovat cvičením na tatami.

Návrat – v neděli budeme ze Zákup odjíždět kolem 17. hodiny a pokud nebudou žádné dopravní komplikace, tak na Černý Most přijedeme kolem 19. hodiny opět k Plechárně. Následovat bude vykládka materiálu a jeho úklid.

P.S.: Pokud se vám soustředění bude líbit tak vyražte na pěti denní Velikonoční soustředění. Informace a online přihláška budou zveřejněny krátce po zimním soustředění :-)
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14