TAEKWON-DO
Home / 2019 / Sekce přidáš se? / Konec dobrý, všechno dobré!
31.3.2019 / Vánoční exhibice Taekwon-Do

Konec dobrý, všechno dobré!

Předvánoční čas je v Sonkalu už po velmi dlouhá léta spojený s vánoční exhibicí. Po úspěšných červnových oslavách 20 let Sonkalu jsme se rozhodli uspořádat v hornopočernickém divadle i vánoční exhibici.
Ve čtvrtek 13. prosince se kolem půl šesté večer začali do Divadla sjíždět jednotliví vystupující. Aby se nám dobře cvičilo tak jsme si přivezli i naše nové tatami. Po lehce hektické zkoušce, včetně stresu z politého doboku a jednoho videa vzhůru nohama, bylo vše na úder 19. hodiny nachystáno a my mohli začít.

Sedadla divadla již pilně okupovali rodiče a přátelé taekwondistů a taekwondistek všeho věku. Úvod obstarala týmová sestava Po-Eun - černých pásků máme již tolik, že se všichni na pódium nevešli a někteří během sestavy na pár technik mizeli za závěsy po stranách :-)

V průběhu celého večera se postupně představili zástupci všech našich tělocvičen (ZŠ Vybíralova, ZŠ Petřiny, FZŠ Horn Počernice, BPA Hloubětín a MŠ Jablíčko Velké Přílepy). Ale hned po černý páscích se představili předškolní špunti a špuntice z naší nejnovější skupiny - předškoláci v ZŠ Vybíralova!

Během večera mohli diváci tradičně vidět ukázky různých sestav, forem boje, sebeobrany a hlavně atraktivního silového a speciálního přerážení.

Závěrečný blok čítající předání cen nejúspěšnějším soutěžím Sonkalu za rok 2018. První místo celkově a rovněž mezi juniory vybojoval Jan Veškrna, druhou příčku celkově a první mezi žáky pak Ondřej Faltin a třetí příčku obsadila loňská vítězka Tereza Štekerová. Tereza zvítězila mezi seniorkami. Souboj o celkové vítězství byl sváděn do poslední soutěže, kterou byl King of Taekwon-Do v Řecku, tato soutěž proběhla 2 dny po vánoční exhibici. Tedy finální pořádí a ceny byly předány až po Vánocích.
Ondra Faltin a Honza Veškrna byli rovněž oceněny za celoroční tréninkovou píli a nasazení. Poděkování a dárkový koš putoval i do rukou manželů Novákových, kteří jsou po dlouhá léta vždy velmi ochotni nabídnout jakoukoli pomoc. Tímto jim Sonkal ještě jednou děkuje!

Konec pobytu na divadelních prknech patřil obvyklému video sestřihu za úspěný rok 2018 a závěrečná tečka proběhla v předsálí. A tečka to byla sladká - spousta cukroví a přátelského klábosení. Tedy vše co k patří k vánočnímu času :-)

Za rok na viděnou v Horních Počernicích!



Pravidelné tréninky, kde vyučujeme sportovní Taekwon-do i sebeobranu probíhají v našich pobočkách - Černý Most, Petřiny, Horní Počernice, Hloubětín a Velké Přílepy - Informace k náboru zde . Proč ještě necvičíš?
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14