TAEKWON-DO
Home / 2002 / Sekce přidáš se? / Již pátá přehlídka bojových umění
18.11.2002 / V. Budoshow

Již pátá přehlídka bojových umění




V neděli odpoledne se v brněnské hale KPS Vodova sešli příznivci rozličných bojových umění. Stejně jako v loňském roce celou šou uváděl populární bavič a moderátor Martin Dejdar. Úvodní scénka s koštětem parodující mnohé akční filmy nenechala nikoho na pochybách, že by se jen chvilku během celého programu nudil.

V nabitém programu se postupně představilo všech 17 bojových stylů. Prvním vystoupením byl již tradičně Tanec lva. Dále se představil 12ti násobný Mistr světa (kick box a free style kata) Roman Volák, Ken

do, Jiu Jitsu, Wu Shu, Ving Tsun, Karate, Judo, Hong Ki Dao, Thai Thi, Aikido, Musado, Kick Box a samozřejmě akrobatický velmi pestrá brazilská Capoiera. Nechybělo ani Taekwon-do ITF v podání pořádajícího oddílu Taekwon-do ITF Club Brno v čele s Liborem Macháněm. Závěr jejich vystoupení patřil přerážení hořících střešních tašek - v potomnělé hale tu vypadalo skvěle! Vystoupení bojových umění byla proložena ukázkami brněnské taneční skupiny a Tae Bo. Celý program byl velmi pěkně a vtipně komentován Martinem Dejdarem. Součástí byla již tradičně i soutěž pro přítomné diváky a hodnotné ceny od sponzorů.



Libor Macháň - Taekwon-do ITF
Tae Bo

Závěr patřil poděkování divákům, vystupujicím i organizačnímu týmu. Překvapením pro Martina Dejdara bylo předání průkazu čestného člena Českého svazu Taekwon-do ITF z rukou prezidenta Ing. Ladislava Buriana. Martinovi byl za skvělou práci a propagaci bojových umění udělen čestný červený pásek. Dle diváckého ohlasu se všechna vystoupení velmi líbila a již nyní se můžeme těšit na příští Budoshow.


Videa jsou k dispozici v naší videogalerii.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14