TAEKWON-DO
Home / 2019 / Sekce přidáš se? / Je nám 21, ale mrkneme o rok zpět
2.8.2019 / Oslava 20 let Sonkalu

Je nám 21, ale mrkneme o rok zpět


V seznamu nedodělků varovnou červenou stále svítila fotogalerie z loňské oslavy 20 let Sonkalu. Bohužel čas letí jako splašených a vracíme se k ní až nyní.

A co jsme všechno zvládli? V hornopočernickém divadle jsme si dali exhibici kde se prezentovala většina našich tělocvičně a hlavně ta hromada černých pásků která tvoří aktuální jádro Sonkalu. Z hlediště přihlíželi nejen rodičové a kamarádi současné generace, ale také černé pásky, které nějaký pátek už dobok neoblékají. Bylo super zase potkat Lukáše a Petra Legnerovi, Michala Zacharuka, Rendu Čapka, Kristýnu Hudkovou, Jardu Kubrichta a nebo tradičně nestíhajícího Tran Vu Huye (mimochodem jeden ze dvou prvních sonkaláckých černých pásků)!

Aby toho nebylo málo tak na čestná místa zasedl čestný host Rostislav Kaňka (mimochodem první český mistr taekwonda) s manželkou Šárkou (mimochodem velmi úspěšná česká reprezentantka). Vedle nich se usadil Pavel Bareš a bývalý vedoucí Sonkalu a zakladatel taekwonda na Černém Mostě Theo Šeda.

Na závěr pěkné exhibice proběhla děkovačka těm co spoluvytvářeli těch 20 let a mohlo se přejít k pokecu s miliónem přátel u výborného rautu, který byl made by sonkalačky a sonkaláci! :-)

Celý velmi hektický a náročný den utekl jak voda a budeme se těšit za dalších 20 let na viděnou (doufám, že to zvládneme dříve :-D ).
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14