TAEKWON-DO
Home / 2011 / Sekce závodíme / Jak vidí Kobry třeboňské závody
4.12.2011 / Třeboň Open - žáci, junioři a senioři (tul, matsogi, t-ki a wirok) ( propozice a přihláška )11 komentářů

Jak vidí Kobry třeboňské závody

V pátek 25.11.2011 jsme ve 14:00 vyrazili na závody, které se konaly v Třeboni. Jeli jsme Já (Tereza Žilinská), Kristýna Hudková, Jirka Huml, Monika Junová, Wendy Benediktová, Pavel Šnabl, Matouš Jakubec, František Sakař, Jirka Novák + jeho táta, Adam Reichel, Libor Kubíček, Pavel Zavadil, Tomáš Vodička a Ali Tairov. Kiki, Já a Huml jsme jeli ve 14:00 v Ondrou (trenérem) z místa jeho práce. Ostatní jeli z Černého Mostu od České spořitelny v 15:00. Cesta byla moc fajn. Mohla za to i hádánka, kterou jsme hádali
a nemohli na ní stále přijít… „ Jde kůň… klap, klap, a za ním se plazí had… ssss, ssss… Kam jdou?!“ Po tom co jsme dorazili, šli jsme se ubytovat. Následně jsme jeli do haly na vážení, na které po nějaké době dorazili i ostatní, kteří vyjížděli o hodinu později z Černého Mostu. Po vážení jsme se všichni odebrali ubytovat do zámku. Po dlouhém hledání jsme to přeci jen našli. Po ubytování všech zbývajících, následovala večeře (řízek s brambory), která byla moc dobrá. Po jídle jsme opět jeli na ubytovnu do zámku. Větší lidi šla ještě do restaurace. Ptali se nás, jestli nechceme jít taky, ale já řekla, že ne a Wendy se rozhodla, že zůstane se mnou. Zustali s náma ještě Adam, Franta a Matouš. Potom co jsme vysprchovaly, byly jsme u nich a byla velká sranda. Šly jsme se podívat, jestli už náhodou nepřišla Monika, tu jsme ale neviděli a mysleli si, že tam ještě není. Potom jsme ale zjistili, že dorazila, ale minuly jsme se. Po to co jsme se nakonec našly, jsme se odebraly do pokoje spát.




Ráno v sobotu 26.11.2011 jsme se probudili, šli do koupelny kvůli hygieně, vzali potřebné věci a pokračovali do haly. V ten den měli dorazit i lidi s nižšími pásky (Veronika Žilinská, Lenka Hrstková, Míša Bártů a druhej, ale úplně jinej Jirka Novák). Poté co jsme dorazili do haly, převlékli jsme se a šli na společnou rozcvičku. Trvalo nám to vše dlouho, tak jsme dostali od Moniky trochu vynadáno a za trest si museli dát dvě kolečka. Hned potom následoval společný nástup. Potom to všechno začalo. Odebrala jsem na na stanoviště, kde jsem soupeřila s modrými pásky. V tom ale začal zmatek, jelikož jsem měla být zároveň i na jiném stanovišti. Monika ale vše zařídila a tak jsem mohla v klidu pokračovat. Po skončení s modrými pásky jsem hned běžela na jiné stanoviště, kde jsem soupeřila se zelenými a zeleno-modrými pásky. Po nich jsem hned musela letět na stupně vítězů. Potom následovaly juniorky žluto-zelený a zelený. Potom to vypadalo, že si na chvíli oddychnu, ale to jsem se zmýlila, šla jsem totiž soupeřit se seniorkama, potom sem, ale opět valila na stupně vítězů. Po návratu ze stupňů vítězů jsem si myslela, že mám nastoupit, ale spletla jsem se. Následovalo totiž matsogi žákyně do 44kg, ze kterého mám druhé místo. Potom jsem si myslela, že je konečně konec a šla na oběd, kde mě mimo jiné pochválili rozhodčí, že jsem byla dobrá a neřekli by to do mě. Celá nacpaná jsem se z oběda vrátila do haly a zjistila, že během toho co jsem byla na obědě, jsem byla volaná na stupně vítězů, to za mě naštěstí vzala Wendy. To hlavní ale bylo, že mě ještě čeká matsogi juniorky do 46kg. Po bědě, kde jsem na na to zrovna dvakrát necítila. Obzvlášť ještě potom co se stal v jednom zápase docela vážný úraz. Byla jsem velmi nervózní a tak mi to moc nešlo. Dohromady jsem nakonec získala 3 zlaté, 1 stříbrnou a 2 bronzové medaile. Po posledním matsogi vystupovala i nějaká taneční skupina a po ní bylo vyhlášení nejlepších jedinců. Za nejlepší žákyni jsem byla vyhlášena já a byla jsem za to ráda. Ještě větší radost jsem měla poté, co jsem zjistila, že jsme byli vyhlášeni jako nejlepší oddíl. Po závěrečné společné fotce jsme jeli domů. Stále jsme hádali naši hádanku na kterou jsme nakonec po jídle v McDonalds přišli. Odpověď ale nenapíšu :--) Cesta celkem utekla. Nakonec jsme se rozloučili a šly s Verčou domů. Tyto závody byly ze všech nejlepší!





Tereza Žilinská a Veronika Žilinská
Tagy:

Komentáře (11)


Ondřej Vrábel

vloženo 8.12.2011 v 5:55
Petre nuda hlavne je, ze nemam vubec zadny cas na psani clanku. Ted nestiham zpracovavat ani fotky. Ale clanek se mi taky strasne libi, protoze je uplne jiny a neokoukany. Zaroven jsem moc mile prekvapeny kolik toho holky napsaly. Kdyz to srovnam s nekteryma jinyma prvotinama (nebudu jmenovat )

Petr Jelínek

vloženo 7.12.2011 ve 13:56
Ty jo, to je pěknej článek. Je to super si to takhle přečíst z pohledu někoho mladšího. Myslím, že je to zpestření a není to taková nuda.

Ondřej Vrábel

vloženo 5.12.2011 ve 21:20
To tak nějak vzniklo na jarním soustředění, že Kobry?

Petr Legner

vloženo 5.12.2011 v 10:54
Zajímalo by mě, proč "Kobry"?

kiki

vloženo 4.12.2011 v 17:20
Supr článek

Ondřej Vrábel

vloženo 4.12.2011 ve 12:23
A ted jsem si vzpomnel, clanky muzete hodnotit a doporucovat, na to Petr udelal fajnove funkce. Hlavne na ty (a)socialni site, kterym nerozumim

Ondřej Vrábel

vloženo 4.12.2011 ve 12:22
A hlavne se zacala pouzivat jedna z novych funkcionalit webu - prispevky k clankum. Teda diskuse k clankum, coz je fajn A Svita ted pracuje na prekladu rovnez samostatne, tak uvidime jak se mu to povede zverejnit

voda

vloženo 4.12.2011 v 10:32
Pěkný článek

ress

vloženo 4.12.2011 v 10:03, Editováno: ress dne 4. 12. 2011 v 11:04
To je dobrý, povedený článek, Terka a Verča se hezky předvedly

Petr Legner

vloženo 4.12.2011 v 9:44
Konečně někdo od vzniku nového webu napsal článek delší, než 5 řádků

Ondřej Vrábel

vloženo 4.12.2011 v 9:14
Clanek je hodne fajn. Jedina moje poznamka, teda spis otazka - co na tom psala Verca? Je to vlastne jen Terky pohled (nerikam ze to je spatne).

TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14