TAEKWON-DO
Home / 2013 / Sekce závodíme / Jak to viděla Léňa
14.4.2013 / Czech Open (žáci, junioři a senioři) ( propozice a přihláška )

Jak to viděla Léňa

Ahoj Sonkaláci a Sonkalačky!

Jestli si vzpomínáte, tak 6. - 7. 4. 2013 proběhly závody Czech Open v Nymburce. Byly tam oddíly z různých zemí, jako například ze Skotska, Ruska, Běloruska, Slovinska, Holandska a Lotyšska. Litva se pere jako o život :-).

Když jsem se 6. 4. probudila, nebylo mi dobře. Nevěděla jsem, jestli vůbec pojedu. Nakonec jsem se rozhodla, že ano, ale nešla jsem Masugi. Po vyzvednutí Veroniky Holečkové jsme ještě jeli pro Terezu Žilinskou, kde s ní stál i Jiří Huml, který si myslel, že ve stejný čas jede i Svíťa, ale ten už dávno jel. Sice už nebylo místo, ale my se namáčkli a vzadu jsme jeli ve čtyřech.

Když jsme přijeli do Nymburka, proběhlo vážení. Poté jsme seděli v hale s Veronikou Holečkovou, Terezou Žilinskou, Jiřím Humlem a dalšími. Potom se šlo na oběd. Po obědě ještě přijeli další závodníci, jako například Michaela Bartů, Veronika Žilinská, Aneta Zelinková a ostatní. Poté co přijeli, šli jsme se pomalu převlékat a rozcvičovat. Za chvíli byl nástup. Následovaly tuly žáků, juniorů i seniorů. Po tulech se začalo matsogi žáku a žákyň a speciály. Už jsem se chystala převléknout, když najednou mě hlásili na speciály. To jsem vůbec nečekala. Sice se mi nepovedly, ale mám nové zkušenosti. Myslím si, že Litva a Slovinsko se umí prát dobře, ale tuly máme lepší :-).

Více jsem už neviděla, protože jsem jela v sobotu domů.

Ale všem závodníkům přeju dobré výkony na dalších závodech!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14