TAEKWON-DO
Home / 2013 / Sekce závodíme / Jak to viděl v Třeboni Jirka
6.12.2013 / Třeboň Open - žáci, junioři a senioři (tul, matsogi, t-ki a wirok) propozice a přihláška

Jak to viděl v Třeboni Jirka

V pátek 29. listopadu jsme měli sraz v 17:00 před halou v Třeboni. Tam jsme se zvážili a šli se ubytovat. Ubytováni jsme byli na ubytovně - rybárna. Pak jsme se vrátili na večeři do Rybí bašty. Já jsem tam nebyl, tak ani nemůžu říci jaká byla večeře. Pro mnoho závodníků od nás je dobré jídlo základem úspěchu. Když jsem se všichni navečeřeli, vyrazili jsme stavět tatami. I v malém počtu nám to netrvalo moc dlouho a mohli jsme jít zpátky na rybárnu.
Druhý den, v sobotu, jsme se všichni sešli v hale. Zahájení začalo v 9:00 nástupem všech týmů. Přijeli i ze zahraničí Slováci a Slovinci. Z mého pohledu bylo celkem málo závodníků než jindy. Závody začaly neobvykle sestavami seniorů s černými pásky. Později už se začalo závodit jako vždy od žáků. Po sestavách se zahájilo žákovské matsogi. Mezitím probíhaly speciální techniky, zatímco se dokončovaly ostatní kategorie. Končilo se silovým přerážením.

Při závěrečném nástupu už zůstalo velmi málo závodníků. Náš oddíl skončil na 1. místě a dále jsme měli tři nejúspěšnější závodníky.

Tím letošní Třeboň Open skončil a myslím, že všichni odjeli spokojeni domů. Já osobně jsem zůstal s rodiči v Třeboni i po závodech a večer jsme se šli podívat na rozsvícení vánočního stromku na náměstí. Bylo to pěkné. Strom přišli rozsvítit andělé na chůdách.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14