TAEKWON-DO
Home / 2012 / Sekce informujeme / Jak to celé viděla Tereza?
31.12.2012 / 3. Vánoční akce červených a černých pásků9 komentářů

Jak to celé viděla Tereza?

Ahoj Sonkaláci a Sonkalačky, ale ne jenom vy ale i ostatní, kteří chodíte koukat na naše webové stránky, jste si mohli všimnout, že 27.-29. prosince se konala Vánoční akce červených a černých pásků. Proběhla v Malých Svatoňovicích, kam skoro každé léto jezdíme na letní soustředění.
Pokud o tom nevíte nebo jste se nezúčastnili, protože třeba nemáte tak vysoký pásek nebo jste prostě nemohli jet, tak vám s radostí tu akci trochu přiblížím, jak to na takové akci přibližně vypadá :-).

Ve čtvrtek 27.12. jsme měli všichni sraz v 9:00 hod. před Českou Spořitelnou na Černém Mostě. Když už jsme byli všichni, nastoupili jsme si do aut a vyrazili. Dohromady se nás zúčastnilo 13=15 lidí (protože k tomu počítám i Svítovu ženu a jejich malého prcka Matýska--Obiwana :-) ). A to jsou: Ondřej Vrábel a Martin Svitek (trenéři), Jana Kovářová, Tomáš Vodička, Pavel Šnábl, Michal Zacharuk, Jirka Huml, Veronika Holečková, Honza Dvořáček, René Čapek, Jirka Novák „99“, Pavel Zacharuk a já Tereza Žilinská. Poté co jsme byli na místě, rozdělili jsme se do pokojů a pomohli Ondrovi s pár věcmi. Následoval oběd a pak chvilka odpočinku. Potom jsme vyrazili na náš první společný výlet na rozhlednu. Kromě Ondry, který má po operaci koleno jsme šli všichni. Cesta tam byla ještě dobrá, ale ta zpáteční byla horší, protože na cestě bylo hodně klouzavého ledu a tak jsme museli chodit opravdu opatrně, ale stejně někdo vždycky spadl, například já :-). Sníh letos nebyl, akorát nahoře u rozhledny. Večer byl trénink,který byl zaměřen na sebeobranu a byla i část kde jeden byl uprostřed kroužku a ostatní na něj útočili víc reálně vždycky jeden po druhém, aby to na sebe navazovalo. Po večeři jsme měli přednášku,která navazovala na trénink. Po povídání jsme se sledovali film Samotáři.

Druhý den 28.12. byl trénink chvilku po snídani na kterém jsme projeli pár sestav (tulů) a vždycky po jedné sestavě jsme si ve dvojici procvičili některé ty techniky (hlavně ty co se tam objevovali poprvé). Plán pro odpoledne byl takový, že jsme se nejprve naobědvali a pak nasedli do aut a jeli se podívat na Broumovské skály a po skalách jsme zamířili do trutnovské Kafírny, kde jsme si mohli koupit například horkou čokoládu nebo nějaký dortík. Měli to tam moc dobré :-).Michal Zacharuk a ještě někdo chtěli jít na kebab ale dopadlo to tak,že jsme tam šli všichni kromě Ondry,Svíti jeho ženy a Obiwana. Tomu pánovi (co tam byl) to ale strašně trvalo, protože tam byl navíc ještě sám,takže jsme to pak museli nějak vymyslet aby už někdo jel s Ondrou (Svíta už dávno jel a sním jely holky Verča a Jana, která navíc tento den odjížděla s rodiči na hory), ostatní pak jely s Michalem. K večeři jsme měli nějaké obložené chleby zeleninu a ovoce. Po jídle jsme se koukali na vtipné fotky a na nějaké videa a pak jsme i z koukli video z roku 2012 (na které se můžete podívat také na webových stránkách). Ondra se Svítou nám řekli výlet který by měl následovat zase druhý den a ten výlet byla ZOO! Ještě večer jsme se koukali na film Ninja, který byl opravdu dobrý :-).Po filmu přišel Honza s kytarou na kterou začal hrát a zpívat písničky. Já jsem se ale pak šla vysprchovat,pak ale ke mně přišel Jirka Huml a řekl ať jdu ještě tam za ostatníma, že tam zpívají známe písničky. Tak jsem tam šla v pyžamu na sobě sem měla mikinu a mokrou hlavu zamotanou v culíku :-). Zpívali jsme například Tři čuníky, Holubí dům atd. .. :-) byla to zábava.

No a poslední den 29.12. byl trénink opět dopoledne na kterém jsme na zahřátí hrály hru a pak jsme ve dvojicích trénovali údery. Potom jsme si navzájem vymýšleli kombinace rukou a zároveň i nohou. Na konci tréninku jsme měli kompenzační cvičení se Svítou. K obědu jsme dojídali nějaké ty zbytky, které zbyly z předchozího dne. Po obědě jsme se všichni sbalili, nasedli do aut a jeli jsme směrem k ZOO. Nejprve jsme šli do restaurace, kde jsme se najedli a po jídle jsme vyrazili do té ZOO :-). Venku už byla skoro tma, takže jsme chodili hlavně v pavilonech. Viděli jsme hady, slony, krokodýla, malé gepardy a tygry, hyeny, ptáky, malou opičku o kterou se všichni přetahovali (chudinka malá :-) ), potom tam byla ještě jedna malá opička ale ta už byla taková větší. Také jsme viděli velké ryby, když jedna z nich byla opravdu nechutná ryba, protože měla odporně velké bílé oči a vypadala jako slepá!!! :-). Po prohlídce jsme zamířili k autům, kde jsme si popřáli hezkého Silvestra a štastný nový rok 2013. Po krátké cestě domů tak skončila naše Vánoční akce 2012 :-)
Tagy:

Komentáře (9)


Tereza Žilinská

vloženo 2.1.2013 ve 23:34
to ne Ondro to bych toho měla hodně
dík moc kouzelníku já vždy ráda pomůžu

Ondřej Vrábel

vloženo 2.1.2013 v 16:23
Stejne bychom jim vyjedli vsechny bagetky :-)

Tomáš Vodička

vloženo 2.1.2013 v 16:08
Supr článek Terko, jsme s Honzou moc rádi, že nám s články pomůžeš. Jinak sousko bylo suprový. Skvělá parta, bezva nálada, zajímavý tréninky, parádní počasí...zkrátka to byla paráda. Jenom je škoda, že jsme nezavítali do toho Salamandru .

Ondřej Vrábel

vloženo 1.1.2013 ve 22:16
Tak to ti Terko asi zřídíme nějaký blog, kde by si nám mohla pravidelně psát
Na šíleně hnusnou rybu se budu muset jet podívat až nebudu mít berle mrazilky

Tereza Žilinská

vloženo 1.1.2013 ve 22:11
Mě se taky moc líbila ! Nemáš zač Ondro ale ona byla fakt nechutná jojo mě takové psaní moc baví já mám i svůj vlastní taekwon-do deník kam si píšu všechny akce (soustředění,závody a tak ) takže mě to nějak nevadí

Pavel Šnábl

vloženo 1.1.2013 ve 21:23
Pohodová akce, dobrý vejlety, počasí nám přálo... Dík Honzovi, že vzal kytáru, už dlouho jsem si nezazpíval . Jen jedna výtka, nebyli jsme v Salamandru!

Martin Svitek

vloženo 1.1.2013 ve 20:10
Já bych vyzdvihl tu kytáru a Hobbita, co začal hrát a zpívat, ikdyž se všichni styděli a jak to rozjel. Za odměnu mu tahle funkce zůstane

Ondřej Vrábel

vloženo 1.1.2013 v 18:10
Děkuji Terce za pěkně čtivý článek o letošní (tedy vlastně loňské) Vánoční akci. Po živém vyprávění o hrozně ošklivé rybě jsem se těšil na psanou formu
Mimochodem na tomto článku je vidět, že stačí mít chuť a psaní jde samo

Jan Dvořáček

vloženo 1.1.2013 ve 13:30
Byla to super akce. Povedla se celá, ale nejvíc se mi líbilo to večerní povídání. Mám na mysli tu přednášku o sebeobraně, druhý den sledování videí a rozbor chyb a taky na posledním tréninku to kompenzační cvičení se Svíťou. Doufám, že se uskuteční i příští rok. Opravdu jsem si to užil :-).

TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14