TAEKWON-DO
Home / 2005 / Sekce přidáš se? / Fotografie z Vánoční exhibice
23.12.2005 / Vánoční exhibice Taekwon-do

Fotografie z Vánoční exhibice



Večer 22. prosince se sešli sonkaláci v tělocvičně na Černém Mostě, aby rodičům, příbuzným, kamarádům a ostatním taekwondistům předvedli co všechno umí a dokáží. Během ukázek měli všichni přítomní možnost zhlédnout ukázky různých technik nohou na lapy v podání pásků jednotlivých barev, dále ukázky sestav a to i v provedení našich tolik úspěšných týmů. Dále nemohlo chybět divácky velmi atraktivní přerážení dřevěných desek - jak speciální techniky tak silové přerážení. Ve dvojicích byly postupně předvedeny jednotlivé formy matsogi (boje). Právě těmto ukázkám vevodilo perfektně připravené ban-jaju matsogi, které si připravili dva z bratrů Legnerových (Petr a Lukáš). Celá exhibice byla proložena třemi připravenými scénkami sebeobrany. A tak jako ve správném akčním filmu vítězí "klaďasové" tak i v našich ukázkách dobro v dívčím provedení vždy zvítězilo :)


src="obrazky/vanocni_strom.jpg" align=left border=0>

Stejně jako v loňském roce i letos bylo součástí exhibice předávání ocenění členům našeho oddílu, postupně oceněni byli - Monika Junová, Lucka Kolmanová, Linda Deutschová, Ivana Hřebačková, Lucka Slavětínská a Honza Hrdina za 1.-7. místo v sonkaláckém žebříčku a dále Saša Reynaudová za největší grimasy (ksichty), Filip Olejník za letošní šňůru vítězství a Filip Turek za vynikající nasazení a přístup k tréninku. Po předání cen následovala ukázka velmi pěkné freestyle sestavy v podání člena našeho oddílá Pavla Pídi Zavadila. Závěr exhibice byl ve znamení předání kopií přihlášek na červnové zkoušky na technické stupně DAN - Filip Konár, Lukáš a Petr Legnerovi (na I. dan), Martin Svitek (na II. dan) a Pavel Bareš (na III. dan). Samotná exhibice byla zahájena a rovněž zakončena projekcí taekwondistických videí.



Během vánočních prázdnin chceme zveřejnit videozáznam z této exhibice. Rovněž bychom chtěli všem sonkalákům, taekwondistům a také čtenářům našich stránek popřát krásné Vánoce a hodně zdraví v roce 2006 !

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14