TAEKWON-DO
Home / 2005 / Sekce informujeme / Fotografie a článek o letním soustředění
22.8.2005 / XIX. Oddílové soustředění

Fotografie a článek o letním soustředění



Nazdárek Sonkalíci,

Tak už je tu zas ta méně oblíbená část roku….. škola.

Abych vás ale se školou nenudila, stejně to slyšíte teď denně, tak vám přináším ještě něco z prázdni

n, z té lepší části roku a to konkrétně z 10-ti denního soustředění,které proběhlo v srpnu v Malých Svatoňovicích…Někteří z nás jeli do neznáma, ale pro některé to už bylo prostředí důvěrně známé..Taky se na nás pár dní mračilo sluníčko, ale zvedali jsme barometr svojí náladou a zejména výkony v tréninku.

Letos jsme byli rozděleni do skupin – dopoledne trénovala skupina nižších pásků, a to od 9:00 do 10:30, z toho poslední půlhodinka byla venku a po nich nastupovala skupina „pásků“ a to doslova – vyšších, ta měla konec ve 12:00.



Potom se šlo papkat. Čas oběda jsme se dozvěděli vždy až na tréninku a kolikrát jsem byla ráda, že mi ještě oběd vydali, ale vydali mi ho vždy, protože mám za kamarády žrouty…nechci jmenovat, ale byl to Svíťa a spol., a jejich nekončící apetit, a tak se to dalo ještě stihnout.


A jde se všechno od znova…trénink…večeře…(měla jsem štěstí Svíťa tam seděl!)…a tak dále…a tak dále…



Po večeři ale nekončí náplň dne…měli jsme o zábavu postaráno. Oproti předchozím soustředěním na tom letošním probíhala soutěž týmů. Byli kapitáni – černé pásky a ti měli svůj tým z pásků nižších ( a já ten svůj tým můžu jen a jen chválit, i když se našlo i pár stydlínů ). Každý tým měl svou barvu a soutěžilo se hlava nehlava. Byla i bojovka, je tu žádost, aby příští rok byla i pro starší a pokročilé, ale mě to stejně „neza“, mě stejně nikdo nevzbudí, heč! Taky byla docela huuuustá soutěž kapitánů týmů v pojídání čoko dortu – a já jsem ty hochy zkousla, styďte se hoši. Nejvíc se s dortem trápil Píďa, ale on je to takový divadlo. A dost dobře zastoupil svoji kapitánku Lukáš Topol, snažil se i Jenda Klaška, ale nebylo mu to nic platný, juhůů. Taky se docela povedla soutěž týmů v „ akčních scénkách“ . Zejména překvapili ti nejmenší.





Našlo se i pár oslavenců – a byli obdarováni za výdrž, s jakou se snaží naučit taekwon – do, viď Pepo. A vůbec, prostě to bylo dobrý a už se mi chce spát a tak se už budeme těšit na příští letní soustředko.. S láskou LTD



P.S. Mončo, ty pokud možno v helmičce !!!!!!!!




Součástí soutěže týmů bylo i klání v akčních scénkách, které si členové týmů společně se svými kapitány připravili. Přestože všem vystupujícím bylo méně než 14 let a mnohdy se nejednalo o vysoké pásky, zhostili se svého úkolu na 1 s * !!! Videa si můžete prohlédnout ve videogalerii.



Během velké letní hry na soustředění byla i malířská soutěž s tématem Taekwon-do. Všechny děti si vedli velmi zdatně a my vám ukážeme tři nejlepší:

1. místo - Denisa Koníková

2. místo - Ivana Hřebačková

3. místo - Anežka Rytinová

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14