TAEKWON-DO
Home / 2014 / Sekce závodíme / Fotíme Evropu
10.4.2014 / 20. juniorské, 29. seniorské, 6. veteránské a 4. žákovské Mistrovství Evropy

Fotíme Evropu

Náš fotoseriál je u konce. Z posledního, tedy čtvrtého dne, soutěžního dne jsme dnes přidali 116 fotografií. Dohromady si můžete prohlédnout 484 záběru z letošního Mistrovstvi Evropy v Minsku.
Všechny fotografie jsme po návratu ihned upravili graficky a nyní mají finální podobu. Věřím, že vám rovněž nabídneme i video z nejzajímavějších zápasů, které naše kamera pořídila.

Pro sonkalácké barvy to byl úspěšný den, protože Jirka Novák při svém prvním startu vybojoval nejprve bronzovou medaili v tulech juniorů I. dan a poté s ostatními členy získal stříbro v týmových sestavách juniorů. Tomáš Vodička spolu s dalšími čtyřmi členy seniorského týmu své zápasy v exhibici precizního nacvičení sestavy a po zásluze porazili ve finále ruský tým. Tomáš tedy zlatá za týmové sestavy seniorů!

Sobota byla pro Sonkaláky ve znamení týmových matsogi. V tech se skvěle převedla Jana Kovářová, která společně s dalšími pěti seniorkami nejprve v semi-finále porazily tým Ruska, který skončil na loňském mistrovství světa na 3. místě. Následovalo finále proti aktuálním mistryním světa z Bulharska. Děvčata předvedla vynikající jízdu a po zásluze jim patří zlaté medaile.

Z dnešních medailí toho bohužel moc nevím. Tak snad trochu odhadem:
- Jana - 2. místo tým t-ki
- Jana - 3. místo sebeobrana
- Vóďa - 2. místo tým t-ki
- Vóďa - 1. místo tým wirok
- Jirka - 2. místo tým t-ki (v jednotlivcích skončil po rozeskakování čtvrtý, ale ty osobní rekordy a parádně skočené techniky jsou pro něj výborným odrazovým můstkem k Mistrovství světa!

Celkově naše reprezentace skončila velmi těsně na 3. místě za Ruskem a Bulharskem.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14