TAEKWON-DO
Home / 2016 / Sekce informujeme / Exhibice gymnázium Nad Alejí
10.10.2016 /

Exhibice gymnázium Nad Alejí

7. října jsme pod vedením Honzy Dvořáčka prezentovali naše umění boje na gymnáziu Nad Álejí.

Sraz jsme měli v 9:45 před gymnáziem, takže jsem si krásně o dvě hodiny přispal. Ostatně tak by měl vypadat každý pátek

. Hned u vchodu jsme potkali pana zástupce, s kterým Honza Dvořáček celou exhibici domlouval. Pan zástupce nás přivítal a řekl, že ještě vyhlásí v rozhlase, že naše exhibice proběhne o velké přestávce.

Po rychlém převléknutí, rozehřátí a secvičení našeho vystoupení, jsme se přesunuli do tělocvičny a napjatě čekali až zazvoní a dovnitř se nahrnou stovky žáků dychtících po praskajících deskách a neuvěřitelných skocích. Zhruba dvě minuty po zazvonění přišla skupinka 10 děvčat a nevypadalo to, že by měl ještě někdo dorazit, tak jsme začali. Každá správná exhibice musí začít tulem, my jsme zvolili Joong-Gun.

Dále následovalo přerážení, kombinace na lapy a skoky. Mezitím dorazilo dalších 10 žáků, kteří šli rovnou z bufetu. Z přerážení bylo nejzajímavější Humlíkovo bandae na tři dvojky, kdy to byla taková šupa, že šrapnel z desky rozsekl Honzovi Dvořáčkovi obočí. Pak jsme s Jirkou Novákem předvedli matsogi, samozřejmě bez chráničů.

Zkrátka exhibice se vydařila až na nepočetné publikum, čemuž se nemůžeme divit, protože děti a maturanti nemají čas o velkých přestávkách chodit na exhibice, ale musí si dopisovat úkoly.
Martin Matouš
2. kup
Sonkal Praha


Pravidelné tréninky, kde vyučujeme sportovní Taekwon-do i sebeobranu probíhají v našich pobočkách na Černém Mostě, Petřinách a Horních Počernicích- Informace k náboru zde . Proč ještě necvičíš?
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14