TAEKWON-DO
Home / 2010 / Sekce závodíme / Evropský titul do Sonkalu
17.3.2010 / 16. juniorské, 25. seniorské a 2. veteránské Mistrovství Evropy

Evropský titul do Sonkalu



V pondělí 15. března se vrátila do České republiky celá výprava státní reprezentance. V průběhu čtyřdenního evropského klání se našim děvčatům dařilo velmi slušně. Byť se Monice Junové nepodařilo ani na druhý pokus získat medaili z technických sestav, tak si to vynahradila ve sportovním boji. V této disciplíně jsme od Moniky medaili příliš neočekávali, ale o to příjemnější byla její účast ve finále váhové kategorie do 70kg. Nakonec z toho bylo výborné druhé místo.

Pro Kristýnu Hudkovou bylo letošní Mistrovství Evropy první zkušenosti na takovéto soutěžní úrovni a jejím hlavním cílem bylo porovnat svoji výkonost s mezinárodní konkurencí černých pásku, tedy sbírat zkušenosti. Kristýna sbírala zkušenosti tak intenzivně, že z toho vyplynul titul Mistryně Evropy ve váhové kategorii do 58kg :-)

Monika a Kristýna byly rovněž členkami týmu juniorek, kterému se dařilo rovněž velmi solidně - semifinále sestav, finále sportovního boje a rozeskakování o zlato ve speciálních technikách.

Přehled medailí:

Monika Junová
2. místo sportovní boj juniorek -70kg
2. místo týmové speciální techniky
2. místo týmový sportovní boj
3. místo týmové sestavy


Kristýna Hudková
1. místo sportovní boj juniorek -58kg
2. místo týmové speciální techniky
2. místo týmový sportovní boj


Prohlédněte si 1004 fotografií z celého šampionátu v Itálii. Za pořízení fotografií bychom chtěli poděkovat členům reprezentace a Jiřímu Teslíkovi, rovněž dík patří Petru Poklopovi za poskytnutí jím pořízených záběrů.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14