TAEKWON-DO
Home / 2013 / Sekce závodíme / Druhý soutěžní den
17.11.2013 / Mistrovství České republiky žáků, juniorů, seniorů a veteránů

Druhý soutěžní den

Poslední závodní den začal probuzením do krásného a slunečného počasí. Seniorská elita, které patřil tento den, se odebrala na snídani. Zde se všichni náležitě přecpali. Následně se závodníci přesunuli do sportovní haly, kde v 8:30 odstartovala soutěž. Boj o medaile započal souběžně tymovými sestavami senioru a seniorek.
První zlato bylo na světě, když seniorky ve finále porazily své soupeřky. Senioři se také blýskli ve finále, ale bohužel jejich výkon nestačil na poražení soupeře. Kategorie t-ki juniorů se dokončovala z předchoziho dne v zadní polovině haly. Soutěž poté pokračovala dle programu individuálními sestavami seniorů a seniorek. První medailová naděje byla vložena do dvou zkušených závodnic (nás ;)) v kategorii tul I. Dan. Nakonec si zlatou medaili na krk pověsila po těsném finále naše Kristýna. Konkurence této kategorie byla veliká a bronzový kov byl pro Veroniku velmi cenný. O další přínos medailí se zasloužily Míša a Maruška, které po těsném finále obě podlehly svým soupeřkám. Na řadu přišli naši seniorští závodníci, ktěří se snažili o dosažení medailových pozic. Bohužel své soupeřeneporazili. Svým stříbrným kovem přispěl Honza a o dva bronzové se postarali Pavel s Tomášem.

Záhy se rozjel na všech zápasištích sportovní boj. První zápas rozjela Jana, která se lehce probojovala do finále a následně po hezkém výkonu vyhrála svou kategorii. Náš zkušený seniorský závodník Tomáš postoupil do finále, kde po těsném zápase nepřekonal svého rivala. Do oddílu tak přibyla další cenná medaile. Následně byli senioři a seniorky odhodláni dosáhnout v týmových rvačkách až k zlatu. Bohužel seniorský tým při velké konkurenci podlehl svým soupeřům, přesto však nás svým výkonem a odhodláním velice potěšili. Tým seniorek po hezkém zápase Verči postoupily do finále. Zde po třech výhrách zaslouženě zvítězily. Největší překvapení pro naše seniory a seniorky byly zlaté příčky v tým t-ki. Poslední zlatou medaili si odnesl tým holek v silovém přerážení.

Medailové žně byly ukončeny závěrečným vyhlášením nejúspěšnější školy pro rok 2013, kde náš oddíl Sonkal získal titul mistři ČR. Tímto doufáme, že se závody všem líbily a že se svýmy výsledky byli spokojeni a těm, kterým se nezadařilo budou mít odhodlání do dalších závodů.

Děkujeme, že tento víkend nebyl jen o tvrdém nasazení do závodů, ale také o přátelské atmosféře a o podpoře mezi ostatními. Obrovskou zásluhu na našich výsledcích mají naši trenéři a těm podle nás patří největší dík. Jako správná mládež tento titul náležitě oslavíme.

Nechť oslavy titulu mistrů započnou!

Vaše dvě krasomily

Kiki a Verča :-)
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14