TAEKWON-DO
Home / 2019 / Sekce závodíme / Dojmy ze závodů našeho nejúspěšnějšího juniora
14.3.2019 / Pohár Českého svazu Taekwon-Do ITF

Dojmy ze závodů našeho nejúspěšnějšího juniora

V pátek 15.2. kolem 14. hodiny jsme se vydali z Opatova na závody Poháru Českého svazu Taekwon-Do v Brně.

Cesta byla dlouhá, ale osobně jsem čekal různé zácpy a komplikace, které naštěstí nenastaly. Kolem 17. hodiny naše Sonkalácká výprava přijela do Brna a hned jsme šli na vážení.

Potom, když jsme všichni splnili někdy těžký úkol, vejít se do své napsané váhovky, odešli jsme se najíst do nedaleké restaurace. Jídlo nám tu moc nechutnalo a tak jsme se ještě vydali do nejbližšího KFC. Pak už nás čekalo jen ubytování a spánek, jelikož je velmi důležité se před samotnými závody dobře vyspat.

V sobotu se začalo brzy, už v 8:30 se zahajovala soutěž. První přišly na řadu tuly, kde naši Sonkaláci získali většinou zlaté medaile. Pokračovalo se matsogi. I zde jsme získali nějaké ty medaile a myslím si, že velmi zaslouženě, protože kvalita závodníků byla velmi dobrá.

Po skončení závodů se přešlo na vyhlašování nejúspěšnějších jednotlivců. V mladších juniorech získal pohár za nejúspěšnějšího mladšího juniora Ondra Faltin, ve starších juniorech to byl Honza Veškrna. Získali jsme i pohár pro 2. nejúspěšnější školu Poháru Svazu.

Všichni už se těšili domů po dobře odvedené práci, a tak jsme hned po skončení závodu vyrazili zpět do Prahy. Cesta zase probíhala bez komplikací a všichni se dostali bez zranění ze závodů a v klidu domů.

Závodů se náš oddíl účastní pravidelně a to nejen v České republice. Učíme nejen sport, ale bojové umění v celé jeho šíři. Cílem je zdravý životní styl, zlepšování kondice, techniky a sebeobrana. Nábor pro děti, mládež a dospělé probíhá po celý rok v našich tělocvičnách – Černý Most, Petřiny, Horní Počernice, Hloubětín, Velké Přílepy. Informace k náboru zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14