TAEKWON-DO
Home / 2004 / Sekce závodíme / Členové našeho oddílu se rozhodně neztratili
29.3.2004 / 1st SUN OPEN

Členové našeho oddílu se rozhodně neztratili



Dne 26.3.2004 v ranních hodinách vyrazila ze Strahova Česká státní juniorská reprezentace směr Slovinsko( Polzela) na 1st Sun Slovenia. Závodů se zúčastnilo 34 oddílů, což bylo 204 závodníků. Na místě jsme byli po cca 12 hodinách celkem pohodové jízdy - autobus byl poloprázdný, tak jsme si mohli aspoň natáhnout nohy.

Závody začaly v sobotu ( 27.3.2004) ráno, a musím říct, že pro zástupce našeho

oddílu celkem úspěšně. A to i přes "jemnou" nepřízeň rozhodčích. Pochvalu zaslouží zejména nováčkové v "repre" - Lucka Kolmanová a Pavel Zavadil. Vstup na mezinárodní scénu zvládli bez ztráty kytičky. Lucka získala 2. místo tul juniorky 2.-1. kup a 3. místo matsogi juniorky -60kg. Pavel Píďa Zavadil 3. místo matsogi junioři -63 kg. Ani my ostatní jsme se neztratili - Bára Lála Sýkorová připsala na konto reprezentace 1. místo v tulech juniorek I. dan a 3. místo v matsogi juniorky -53 kg. Linda Trubička Deutschová (kódové označení LTD ), si ještě naposledy zazávodila v kategorii žákyň. Získala 1. místo tul žákyně I. dan a vyšší a 2. místo matsogi žákyně +55 kg.



Vůbec nejúspěšnějším závodníkem z českých reprezentantů byl Tomáš Matějka se ziskem dvou zlatých. Celkově se stala Česká republika nejúspěšnější (1. místo) ze všech zúčastněných zemí a oddílů. Pak už nás čekala jen cesta domů. Všichni jsme si odvezli hezké zážitky a zranění na hlasivkách a palcích u rukou (puchýře velikosti desetníku) - při fandění jsme ječeli jak tlupa paviánů a pro větší efekt jsme bubnovali plastovými lahvemi. Zdá se, že jsme vytvořili celkem dobrou partu, a o to taky jde?! Ne?



Článek pro vás tentokrát napsala LTD.



Kompletní výsledky jsou zde (PDF formát)

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14