TAEKWON-DO
Home / 2016 / Sekce závodíme / Cinkací dějství třetí
16.4.2016 / 22. juniorské, 31. seniorské, 8. veteránské a 6. žákovské Mistrovství Evropy

Cinkací dějství třetí

Dnes máme za sebou třetí, předposlední, dějství Mistrovství Evropy. Tentokrát do zápasů zasáhla Terka Štekerová. Ta se dostala do finále přes závodnici Kypru, kde na ní čekala reprezentační kolegyně Katka Zimmermanová. Terka si s ní poradila v podobném duchu jako na národních soutěžích a slaví evropské zlato již druhý rok po sobě.
Následně do dění zasáhly obě Terky v týmovém boji, což nakonec stačilo na bronzové medaile. Tomáš Vodička měřil své zkušenosti s estonským borcem a přestože těsně před koncem byl na displeji nerozhodný výsledek, tak se štěstěna nakonec překlopila směrem k Estonsku.

Zítra nás čeká dokončení individuálních bojů a také týmových, následovat budou sebeobrany, silové přerážení a speciálních techniky. Bohužel nás toho čeká hodně a snad se vše včas stihne.





Závodů se náš oddíl účastní pravidelně a to nejen v České republice. Učíme nejen sport, ale bojové umění v celé jeho šíři. Cílem je zdravý životní styl, zlepšování kondice, techniky a sebeobrana. Nábor pro děti, mládež a dospělé probíhá po celý rok v našich tělocvičnách na Černém Mostě, Petřinách a v Horních Počernicích. Informace k náboru zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14