TAEKWON-DO
Home / 2017 / Sekce závodíme / Cesta, Taekwon-Do, cesta
25.6.2017 / Lublana Open

Cesta, Taekwon-Do, cesta

O víkendu 19. až 21. května se Sonkalácká výprava vydala do Slovinska na 15.ročník Ljubljana Open. Soutěže se zúčastnilo 280 závodníků, 23 klubů z devíti zemí.
Do Slovinska jsme dorazili v pátek večer okolo sedmé hodiny. Po celodenní cestě v autě jsme se zvážili, a poté se šli ubytovat. Ráno jsme do haly dorazili na 9. hodinu, rozcvičili jsme se a soutěž začala v 10 hodin. Ve velkém zmatku se odcvičily všechny kategorie sestav a sportovního boje. Konkurence byla veliká, ale Sonkaláci byli i tak velmi úspěšní. Jako oddíl jsme se umístili na 3. místě a to pouze v devíti lidech. Celkem jsme získali 26 medailí a 2 poháry za nejúspěšnějšího juniora (Jiří Novák) a za nejúspěšnější seniorku (Vendy Benediktová). Soutěž skončila okolo 21 hodiny. Noc jsme strávili na hotelu a ráno jsme vyrazili na zpáteční cestu. Navštívili jsme město Bled, kde se v roce 2013 konalo Mistrovství Evropy a Mistroství Světa seniorů v roce 2007. Chvíli jsme se procházeli okolo krásného jezera s vyhlídkou na zříceninu hradu a poté jsme pokračovali v cestě. V Německu jsme se zastavili na zmrzlinové osvěžení.

Závody se všem moc líbili a i když bylo pořadí kategorií někdy zmatené, tak to byla velmi dobrá zkušenost a doufáme, že příští rok pojedeme na Ljubljana Open znovu :)

Aneta Zelinková a Lenka Hrstková


Závodů se náš oddíl účastní pravidelně a to nejen v České republice. Učíme nejen sport, ale bojové umění v celé jeho šíři. Cílem je zdravý životní styl, zlepšování kondice, techniky a sebeobrana. Nábor pro děti, mládež a dospělé probíhá po celý rok v našich tělocvičnách -Černý Most, Petřiny, Horní Počernice, Hloubětín, Velké Přílepy. Informace k náboru zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14